...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Garderobe knager

Få plads til dine jakker og tasker med disse garderobe knager. Knagerne kan monteres på væggen i garderoben. De hænges alt efter behov og lyst. Om man ønsker 1, som følger med i pakken, eller om man bestiller flere og laver en række, linje eller mønster, er helt op til din fantasi.

Du køber en knage ved bestilling. Ønskes flere vælger du blot det antal, du ønsker.

Du kan købe vores garderobe knager her.

knager kategori svanel

Knager til garderoben

Knagerne passer godt ind i garderoben, da den som nævnt har mange anvendelses muligheder. Man køber den som et styk, og man kan derfor vælge, hvor mange man har brug for og kan så hænge dem, som man ønsker.

Garderobe knager til jakken

På disse garderobe knager er det muligt både at hænge sine jakker, trøjer, tasker, og hvad man ellers hænger op i sin garderobe.

Knagerne kan også bruges andre steder end i garderoben. Vi har dem også på børneværelset, kontoret, soveværelset, badeværelset og i køkkenet.

Få snedker kvalitet ind i garderoben

Vores garderobe knager er af høj kvalitet og sikrer dig det bedste til din garderobe. Alle vores møbler er håndlavede snedker møbler, og disse knager er ingen undtagelse. Garderobe knagerne er overfladebehandlet med en stærk olie, der giver en stærk og flot overflade.

For at få disse garderobe knager monteret på væggen, har de et monteret gevind i enden. Der følger en skrue og raw plug med. Skruen har gevind i den ene ende, der passer til knagen og gevind i den anden ende, der passer ind i væggen.

Se vores udvalg til garderoben

Har du brug for andet til din garderobe, har vi også andre møbler. Det kan være vores knagerækker med 3 eller 5 knager på, vores hylde, hylder, bænk eller trækasse samt låget dertil. Tag dig endelig et kig rundt på siden og lad dig inspirere. Vi har også nogle artikler, hvor vi prøver at give dig nogle gode råd omkring din indretning.