...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

snedkeriet

Vi er meget stolte af vores snedkeri som ligger i Troldhede. Du kan læse mere omkring hvad og hvordan vi laver vores møbler herunder.

detaljen gør forskellen

Alle vores møbler samt interiør laves på vores eget værksted i Vestjylland. Vi elsker det gode håndværk, og de klassiske snedkertraditioner der følger med håndværket.

Kombinationen af de rigtige snedkermaskiner samt håndelag for det gode håndværk gør, at vi kan skabe lækre tidløse snedker møbler.

Alt træ går igennem vores snedkeres hænder og vi håndsorterer træet. Hele processen fra vi modtager det rå træ, til der står et færdigt produkt, klarer vi på eget værksted.

snedkermøbler på specialmål

Vi har et fleksibelt værksted, der er bygget op omkring den tilgang, at det er kunden som er i fokus. Det betyder, at alt kan laves på specialmål efter kundens eget ønske og behov. Bestiller du f.eks. et bademøbel, begynder vi først at sætte produktionen i gang, når vi har modtaget bestillingen. Derved sikrer vi, at det bliver lige efter kundens eget ønske. Skulle I have nogen specielle ønsker, kan vi sagtens indfri dem, da vi selv står med hele produktionen på vores værksted.

Udover vores bademøbler på bestilling laver vi desuden også vores faste sortimentsmøbler på værkstedet. Til det har vi faste snedkerimaskiner som står klar til at lave møblerne samt vores interiør.

ingen opgave er for

lille eller for stor

Ydermere laver vi gerne forskellige bestillingsopgaver for vores kunder. Der er ingen opgaver som er for små eller for store. Vi er altid med på en dialog omkring dit nye projekt, og vi vil også meget gerne komme med sparring og ideer, evt. en tegning på projektet ud fra dine ideer.

spørg endelig

Kontakt os endelig hvis du har et spørgsmål eller en ide du ønsker udført.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf.nr. 23913333 eller på mail@svanel.dk