...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

mød os

svanel

Svanel består af Maja og Anders, som er gift og har sammen tre piger. Børnene danner grundlag for starten af Svanel. De ønskede at skabe noget for indretningen, så både dem selv og pigerne kunne få et bedre hjem. Maja og Anders skabte sammen nogle møbler, som de syntes gjorde deres hjem til et bedre hjem. De ønskede derved, at andre skulle opleve samme glæde. Derfor prøver de at udbrede kendskabet til Svanel møbler.

Stifter og ejer Anders

Anders er egentlig kontoruddannet og har taget en bachelor i markedsføring. Han ønskede derefter at arbejde med møbler og tog en uddannelse som møbelsnedker. Herefter ønskede han at leve sin drøm ud og startede virksomheden Svanel, idet han håber at få lov til at leve af sin passion for at lave og designe møbler.

grafikeren maja

Maja er uddannet grafiker og elsker at sidde at arbejde med de små detaljer og har stor sans for, hvordan man kombinerer tingene, og hvordan man skaber den perfekte indretning.

designet og produceret af os

Vi elsker at lave kvalitets snedker møbler, som pryder dit hjem; møbler der kan holde i mange år.

Vi går efter at lave tidløse møbler, som ikke går af mode. De har mange anvendelsesmuligheder. Du kan kigge rundt på vores side under de forskellige kategorier og se, hvilke forskellige anvendelsesmuligheder vores møbler har.

Alle vores møbler er håndlavede snedker møbler. De er lavet med en stor kærlighed til snedkerfaget på vores eget snedkerværksted i Vestjylland.

Bænk detalje ben

godkendt af webshop mærket

Miljøvenlig indpakning

Vi støtter miljøvenlig indpakning