Cookie og Privatlivspolitik

Når du besøger Svanel

Når du besøger Svanel indsamles der oplysninger omkring dig, som vi bruger til at tilpasse og forbedre vores indhold efter samt øge værdien af de annoncer du eventuelt vil blive vist. Hvis du ikke ønsker der indsamles oplysninger omkring dig kan du slette dine cookies og undlade videre brug af vores hjemmeside. Du kan se her hvordan du sletter dine cookies.

Anvendelses af cookies

Svanel anvender dine cookies, det er en tekstfil der lagres på din computer, mobil, tablet (hvad du bruger). Med det formål at genkende dig, huske dine indstillinger, gemme din kurv, udføre statistik, og målrette annoncer mod dig. Cookies indeholder ikke noget skadeligt for såsom virus, og ødelæggende kode. Som beskrevet tidligere kan du uden problemer slette dine cookies vejledning findes ovenfor.

Hvis du ikke ønsker at genne cookies vil du formentlig opdage at mange af de annoncer du møder vil være mindre relevante i forhold til hvad du søger efter.

Svanel indeholder cookies fra tredjeparter:

Påkrævede cookies

Vores påkrævede cookies, er nødvendige for at vi kan levere ydelser til dig, og kan genkende dig og kan gemme din kurv. Disse cookies slettes automatisk når du lukker din browser ned.

Præference cookies

Alle præference cookies er nødvendige for at vi kan huske dine præferencer, sprogvalg, eller andre indstillinger der er med til at give en bedre navigation. Alt sammen for at give dig en bedre brugeroplevelse på siden. Præference cookies gemmes på din computer, mobil, eller tablet og udløber og slettes på et tidspunkt.

Analyse / markedsførings cookies:

Google Analytics

Cookies fra Google Analytics bruges til besøgsstatistik, information omkring din brug af Svanel.dk samt din ip-adresse. Ønsker du ikke vi bruger dig i vores statistik kan det fravælges ved at bruge dette værktøj.

Google Tag Manager

Google Tag Manager indsamler ikke personlige oplysninger men muliggør integration og administration af vores tags. Tags er små kodestykker, som vi bruger til at måle vores trafik og adfærd med. Du kan læse mere omkring Google Tag Manager her.

Pinterest

Bruges af pinterest til at spore brugen af deres tjenester.

Facebook / Instagram

Vi anvender Facebook pixel, som vi bruger til at anvende relevante annoncer mod din profil på enten Facebook eller Instagram.

Mailchimp / Mailmunch (nyhedsbrev)

Hos Svanel anvender vi Mailchimp til at sende dig nyhedsbrev, og Mailmunch som pop up til tilmeldinger af nyhedsbrev. Begge firmaer er firmaer med hovedsæde i USA, og derfor opbevares dine oplysninger i forbindelse med tilmelding af nyhedsbrev i USA, det drejer sig omkring dit navn og den angivne mailadresse.

Du kan altid framelde dig vores nyhedsbrev hvis du ikke ønsker at modtage dig, samt du ikke ønsker Mailchimp / Mailmunch har din mailadresse og navn. Du kan framelde dig nederest i dine mails fra os. Har du problemer er du selvfølgelig altid velkommen til at maile til os, så skal vi nok slette dig du kan sende en mail til; mail@svanel.dk

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der har med dig at gøre. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi disse informationer. Det sker eksempelvis ved brug af indhold, hvis du, tilmelder dig vores nyhedsbrev (se mere i afsnittet omkring Mailchimp / Mailmunch). Hvis du kommenterer på vores blog. Tilmelder dig notifikationer på bloggen. Skriver til mig via chat funktionen.

I det omfang du selv giver dit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

Via Google Analytics indsamler vi og behandler følgende typer af oplysninger på dig. Et unikt ID og tekniske oplysninger omkring din computer, mobiltelefon eller tablet, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på så vi ved hvilke interesser du har. Vi opbevarer disse oplysniger i 24 måneder.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommende kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af indhold.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til mail@svanel.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger

Ejer:

Anders Elkjær Svanborg

Adresse:
Svanel IVS
Rønnealle 24
6920 Videbæk

CVR nummer:

39051443

Telefon nummer:

+45 23 91 33 33

Mail adresse:

mail@svanel.dk

Hjemmeside:

https://svanel.dk/

Sociale medier:

Facebook | Instagram | Youtube | Pinterest | Google +

 

Se også vores handelsbetingelser.