...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

snedker møbler

Velkommen til Svanel. Vi er en lille virksomhed, som elsker snedker møbler / det gode håndværk.

Vi består af undertegnede Anders og min kone Maja. Vi har startet Svanel på grund af vores store passion for indretning. Jeg selv er møbelsnedker og har altid haft en stor kærlighed til møbler. Maja er grafiker og har altid elsket at indrette og designe grafiske illustrationer.

anders og maja svanborg

indret med svanel snedker møbler

Vi elsker at indrette hjemme hos os. Især Maja kan bruge mange timer på at rykke rundt på møblerne derhjemme. Det er nok et fænomen, der eksister i mange hjem. Et af de steder, vi startede med at indrette vores hjem, var børneværelserne. Som i alle andre hjem med børn, så er det selvfølgelig børneværelserne, der er vigtigst.

Vores mission med indretningen på børneværelserne er, at vores piger har lyst til at være på deres værelser, og de har lysten til at lege og hygge sig på værelserne. Vi har fundet ud af, at indretningen har meget at sige omkring, hvordan de leger og hygger sig på børneværelset.

I den anledning var det nærliggende at tænke nogle lækre kvalitets snedker møbler ind i indretningen. Når man er møbelsnedker, så er det oplagt, at man selv designer og laver møblerne. Vi kom frem til, at når vi selv fik så meget ud af disse snedker møbler, så syntes vi også, at det skulle komme andre til gode.

anvendelsesmulighederne med snedker møbler

Alle vores snedker møbler kan bruges i flere sammenhænge. Derfor vil mange af vores møbler optræde i forskellige kategorier rundt på siden. Tanken er, at når du køber et håndlavet snedker møbel i en god kvalitet, at du har det i mange år frem. Det kan godt være, at ens behov over tid ændrer sig. Derfor kan man ændre på møblets funktion. Ligeledes har det været vigtigt for os, at møblerne er designet i et tidløst design, således at designet følger med tidens trends og tendenser. Vi har også enkelte kategorier hvor specifikke produkter optræder i, såsom knager og knagerækkerbakker, eller skamler.

egetræ billede

tag et kig rundt på svanel

Tag et kig rundt på Svanel. Vi har håndlavede snedker møblerder er henvendt til alle rum i huset. Udover som nævnt børneværelset, har vi møbler til stuenkøkkenetbadeværelsetkontoretentreen og til soveværelset. Du vil se mange af de samme møbler optræde under forskellige funktioner. Udover møbler laver vi også plakatophæng til dine plakater.

Vi har også et blog univers, hvor vi gerne vil dele vores passion for indretning med dig. Vi prøver at komme med artikler, der kan hjælpe dig med din indretning samt give tips og ideer til, hvad man kan indrette og gøre ved sine møbler.