ENTREMØBLER

Byd velkommen med lækre entremøbler. Entreen er førstehåndsindtryk, når du byder velkommen eller selv ankommer i hjemmet. Derfor vil vi gerne have den perfekte entre, så hvorfor ikke pryde din entre med lækre møbler, entremøbler der er håndlavede snedker møbler af høj kvalitet.

Gratis fragt på ALT

 • lille spejl svanel

  Lille spejl

  DKK 1999

  L: 50 x B: 25 x D: 1,9 cm

  Tilføj til kurv
 • smal hylde svanel

  Smal hylde

  DKK 2799

  B: 60 x D: 16 x H: 42 cm

  Tilføj til kurv
 • små håndlavede snedker knager

  Garderobe knager

  DKK 79

  B: 1,9 x D: 3,8 x H: 1,9 cm

  Tilføj til kurv
 • knager i træ

  Knager til entreen

  DKK 499

  B: 25 x D: 3,8 x H: 1,9 cm

  Tilføj til kurv
 • design knagerække

  Jakke ophæng

  DKK 749

  B: 48,1 x D: 3,8 x H: 1,9 cm

  Tilføj til kurv
 • møbelsnedker svævehylder

  Svævehylder

  DKK 999

  B: 70 x D: 22 x H: 2,85 cm

  Tilføj til kurv
 • hattehylde

  Hattehylde

  DKK 2299

  B: 70 x D: 22 x H: 22 cm

  Tilføj til kurv
 • bænk til entre

  Bænk til entre

  DKK 2999

  B: 80 x D: 30 x H: 30 cm

  Tilføj til kurv
 • trækasse egetræ

  Trækasse med låg

  DKK 2499DKK 2998

  B: 60 x D: 39 x H: 27-28,5 cm

  Vælg muligheder
 • låg til bogkasse på kasse

  Låg til bogkasse

  DKK 499

  B: 60 x D: 39 x H: 1,5 cm

  Tilføj til kurv

Forskellige entremøbler

Du finder et udvalg af forskellige entremøbler i denne kategori. Vi har alt fra garderobe knager, knagerækker, svævehylderhattehylder, trækasse til opbevaring til en bænk til entre. Alle de forskellige entre møbler, vi har, kan kombineres med hinanden og fungerer rigtig godt sammen med andre møbler i entreen.

Indret med entremøbler

Ved at indrette entreen med nogle lækre entremøbler, kan du indrette dig en organiseret og lækker entre. Ved at vælge nogle gode kvalitets entre møbler, sikrer du dig, at garderoben fremstår indbydende. Vores snedker entremøbler er alle designet ud fra at skulle være tidløse i deres udseende, så de kan følge med tidens trends og tendenser. Vi ved alle, at med tiden skifter trenden inden for indretning, og når man vælger at investere i nogle kvalitets møbler til entreen, så synes vi, det er vigtigt, at entremøblerne kan følge med tidens tendenser. Derfor holder vi os til et stramt klassisk udtryk på vores entre møbler.

Indretning af entreen

Se vores forskellige møbler til entreen. De fleste af vores snedkermøbler har mange anvendelsesmuligheder og vil derfor være at finde under flere forskellige kategorier. Det giver dig mulighed for, at du kan flytte rundt på dine entre møbler, hvis du ønsker dem i en anden sammenhæng i din indretning. Ydermere kan du skabe en sammenhæng i din indretning af hjemmet, således at de møbler, du har i din entre, også er at finde andre steder i hjemmet.

Snedker entremøbler

Alle vores entremøbler er håndlavede snedker møbler af høj kvalitet. De er designet af Anders, som er møbelsnedker og som nærer en stor kærlighed for snedker faget. Dette er hele baggrunden for Svanel. Svanel vil gerne være med til at skabe en bedre indretning hjemme hos dig, og kan vi være med til at gøre din entre bedre, er vi rigtig stolte heraf. Entremøblerne er overfladebehandlet med olie, hvilket er med til at frembringe træets naturlige glød og give træet en stærk overflade.

Inspiration til entreen

Lad dig inspirere af vores entremøbler og se, om de kan være med til at skabe den perfekte entre for dig. Vores entre møbler er med deres neutrale klassiske udseende gode at kombinere med andre møbler.  Skab din helt egen naturlige stil ved at bruge lækre kvalitets snedker møbler i din indretning.