BADEVÆRELSESMØBLER

Indret med håndlavede snedker badeværelsesmøbler, der opfylder behovet i det moderne hjem. Lad os finde det, du mangler til dit badeværelse.

Vi har mange badeværelsesmøbler til at pryde badeværelset. Alle vores møbler er håndlavede badeværelses møbler af høj kvalitet. Lad dig ikke nøjes på dit badeværelse. Giv dig selv en lækker oplevelse hver gang, du opholder dig på dit badeværelse. Indret derfor dit badeværelse med lækre kvalitets snedker møbler til badeværelset.

Vi har gratis fragt på alle vores møbler

 • badeværelsesmøbler eg svanel

  Badeværelsesmøbler Eg

  DKK 8499DKK 26999

  B: 60-260 D: 35-47 H: 58 cm

  Vælg muligheder
 • håndklædeholder 64 cm

  Håndklædeholder

  DKK 699DKK 899

  B: 54-74 D: 9 H: 1,9 cm

  Vælg muligheder
 • Håndklædestige

  DKK 1999DKK 2499

  B: 54-74 D: 1,9 H: 180 cm

  Vælg muligheder
 • kopreol

  Kop Reol

  DKK 1999

  B: 51,6 D: 11 H: 51,6 cm

  Tilføj til kurv
 • små håndlavede snedker knager

  Knager til badeværelse

  DKK 79

  B: 1,9 x D: 3,8 x H: 1,9 cm

  Tilføj til kurv
 • smal hylde svanel

  Smal hylde

  DKK 2799

  B: 60 x D: 16 x H: 42 cm

  Tilføj til kurv
 • knager i træ

  Knager til håndklæder

  DKK 499

  B: 25 x D: 3,8 x H: 1,9 cm

  Tilføj til kurv
 • design knagerække

  Knagrække

  DKK 749

  B: 48,1 x D: 3,8 x H: 1,9 cm

  Tilføj til kurv
 • svanel toiletpapirholder

  Toiletpapirholder

  DKK 499

  B 15 x D 10 x H 1,9 cm

  Tilføj til kurv
 • svanel toiletrulleholder

  Toiletrulleholder

  DKK 599

  B 15 x D 11,9 x H 1,9 cm

  Tilføj til kurv
 • snedker hylde til væg

  Hylde til væg

  DKK 999

  B: 70 x D: 22 x H: 2,85 cm

  Tilføj til kurv
 • hylder til badeværelse

  Hylder til badeværelse

  DKK 2299

  B: 70 x D: 22 x H: 22 cm

  Tilføj til kurv
 • bænk til badeværelse

  Bænk til badeværelse

  DKK 2999

  B: 80 x D: 30 x H: 30 cm

  Tilføj til kurv
 • skammel egetræ

  Taburet

  DKK 1599

  B: 30 x D: 30 x H: 30 cm

  Tilføj til kurv
 • stige taburet

  Taburet med trin

  DKK 2999

  B: 50 x D: 50 x H: 47,15 cm

  Tilføj til kurv
 • opbevaringskasser træ

  Opbevaringskasser træ

  DKK 2499DKK 2998

  B: 60 x D: 39 x H: 27-28,5 cm

  Vælg muligheder
 • låg til kasse skrå på

  Låg til kasse

  DKK 499

  B: 60 x D: 39 x H: 1,5 cm

  Tilføj til kurv

Indretning af badeværelse

Jeg tror mange har det på den måde, at badeværelset betyder rigtig meget for dem og ønsker, at en tur på badeværelset skal være en luksus oplevelse. Man ønsker at indrette sig et lækkert badeværelse, hvor man kan slappe af, og man kan pleje sig selv. Derfor forstår vi godt vigtigheden af, at man omgiver sig med lækre møbler på badeværelset. Vi ønsker, at vores badeværelsesmøbler skal være med til at give en eksklusiv luksus oplevelse.

Badeværelsesmøbler i træ

Alle vores badeværelsesmøbler er lavet træ. Hvert enkelt møbel er lavet i hånden, så derfor får du altid den bedste kvalitet, når du køber møbler til dit badeværelses hos Svanel. Vi er opmærksomme omkring, at når man placerer badeværelsesmøbler på badeværelset, bliver møblerne udsat for en høj luftfugtighed, hvilket kan være en ud udfordring, når man har med træ at gøre. Vi bruger derfor udelukkende en trælim, der er lavet til at kunne håndtere en høj luftfugtighed. Ligeledes er vores badeværelses møbler behandlet med en stærk olie med hærder, der giver træet en stærk overflade og bringer den naturlige glød ind i træet.

Forskellige møbler til badeværelset

Du finder et udvalg af møbler til badeværelset. Mangler du knager, en knagerække, hylder, en bænk, taburet, eller kasser. Vi har forskellige ting  at tilbyde, som kan pryde dit badeværelse. Alle vores snedker møbler er lavet med den tanke, at de skal have et eksklusivt klassisk tidløst design, så de passer ind i flest mulige sammenhænge.

Muligheder med vores bade værelses møbler

Det giver dig mange muligheder at bruge vores møbler i forskellige sammenhænge i din indretning. Du vil kunne bruge dine badeværelsesmøbler andre steder i hjemmet i din indretning. Det giver også den fordel, når du nu vælger at investere i møbler i høj kvalitet, du kan have i mange år, at vores snedker møbler kan følge med tidens trends og tendenser.

Sammensæt vores badeværelsesmøbler

Vores badeværelsesmøbler passer godt sammen. De er alle designet med samme tankegang omkring det tidløse design, så de kan kombineres på alle mulige måder, man ønsker. Videre kan vores forskellige badeværelsesmøbler kombineres med andre møbler, som man nu ønsker indretningen skal være.

Tilbehør til badeværelset

Vi har som nævnt flere forskellige badeværelses møbler. Mange af vores møbler fungerer rigtig godt som tilbehør til badeværelset, om det er knager, knagerækker, hylder, en taburet eller hvad du mangler ind på dit badeværelse. Det forskellige tilbehør kan kombineres, som man ønsker det.

Håndlavede snedker badeværelsesmøbler

Vær god ved dig selv og dit badeværelse og køb nogle lækre kvalitets snedker møbler, der kan være medvirkende til at give dig en luksus oplevelse, hver gang du opholder dig på dit badeværelse. Vælg håndlavede snedker møbler fra Svanel, så vi kan være med til at skabe en lækker indretning af dit badeværelse og får et rum, hvor du kan slappe af og nyde tilværelsen.

Behovet i det moderne hjem

Se vores forskellige møbler, som forhåbentlig kan passe ind på dit badeværelse. Vi laver udelukkende håndlavede snedker møbler, der opfylder behovet i det moderne hjem. Skab dig et unikt badeværelse med unikke håndlavede badeværelsesmøbler. Du får altid den bedste kvalitet, når du køber dine badeværelsesmøbler hos Svanel.