...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Knager til badeværelse

Få plads til dine håndklæder og badehåndklæder med disse knager til badeværelse. Jeg ville personligt selv være ked af at undvære knager på mit badeværelse. Denne knage er det oplagte valg til dit badeværelse. Den kan bruges til både dine badehåndklæder samt almindelige håndklæder. Alt efter, om det er til små børne håndklæder eller til de voksne, hænger du den i den højde, du ønsker.

Ved køb af knagen bestiller du et styk. Du vælger derfor blot det antal, du ønsker at bestille.

Du bestiller knagen her.

Knager til ethvert badeværelse

knager kategori svanel

Vores knager til badeværelse passer ind i ethvert badeværelse. Knagen er med dens klassiske møbelsnedker look en tidløs knage, som gør, at den passer ind på de fleste badeværelser. Skulle du have et meget neutralt badeværelse med mange hvide farver, giver knagen dit badeværelse nogle flotte kontraster. Skulle du have et badeværelse med mørke farver eller et bademøbel i enten træ eller med en træbordplade, er det flot med disse knager til, da det skaber en flot sammenhæng i indretningen.

Knager til dine håndklæder

Hvis kun det bedste er godt nok til dine håndklæder og badehåndklæder, er disse knager til dit badeværelse et oplagt valg. Knagerne har mange andre anvendelses muligheder end blot til dit badeværelse. Ønsker du sammenhæng i din indretning, kan du også bruge knagerne andre steder end på badeværelset. De gør sig også godt i køkkenet, kontoret, soveværelset, entreen og inde på børneværelset.

Lækker kvalitets snedker knager til badeværelse

Ønsker du en lækker kvalitets snedker møblement på badeværelset så husk, at det er de små detaljer, der gør forskellen. Derfor er det også en lækker detalje, at knagerne til badeværelset er af den bedste kvalitet. Disse knager til badeværelse er lavet i egetræ. Egetræ er en stærk og rigtig lækker træsort. Træet er overflade behandlet med en stærk olie. Det er meget til at give træet en smuk overflade samt en beskyttelse til træet.

Se udvalget af møbler til badeværelset

Tag endelig en tur rundt på vores side og lad dig inspirer til din indretning derhjemme. Vi har forskellige produkter rundt i vores kategorier, samt et artikel univers, hvor vi prøver at komme med inspiration til dig.