SOVEVÆRELSESMØBLER

Find dine nye soveværelsesmøbler hos Svanel. Vi har specialiseret os i at lave lækre håndlavede snedker møbler til dit soveværelse. Forkæl dig selv og dit soveværelse med de helt rigtige møbler ind til soveværelset.

Vi har naturligvis fri fragt på alt.

 • små håndlavede snedker knager

  Små knager

  DKK 79

  B: 1,9 x D: 3,8 x H: 1,9 cm

  Tilføj til kurv
 • knager i træ

  Knager i træ

  DKK 499

  B: 25 x D: 3,8 x H: 1,9 cm

  Tilføj til kurv
 • design knagerække

  Design knagerække

  DKK 749

  B: 48,1 x D: 3,8 x H: 1,9 cm

  Tilføj til kurv
 • svævende hylder træ

  Svævende hylder

  DKK 999

  B: 70 x D: 22 x H: 2,85 cm

  Tilføj til kurv
 • billedhylde i træ

  Billedhylde i træ

  DKK 2299

  B: 70 x D: 22 x H: 22 cm

  Tilføj til kurv
 • skammel egetræ

  Natbord

  DKK 1599

  B: 30 x D: 30 x H: 30 cm

  Tilføj til kurv
 • smal hylde svanel

  Smal hylde

  DKK 2799

  B: 60 x D: 16 x H: 42 cm

  Tilføj til kurv
 • stige taburet

  Skammel stige

  DKK 2999

  B: 50 x D: 50 x H: 47,15 cm

  Tilføj til kurv
 • bænk egetræ

  Bænk til soveværelse

  DKK 2999

  B: 80 x D: 30 x H: 30 cm

  Tilføj til kurv
 • Plantekasse

  DKK 2999

  B: 60 x D: 25 x H: 60 cm

  Tilføj til kurv
 • kasser til bøger

  Kasser til bøger

  DKK 2499DKK 2998

  B: 60 x D: 39 x H: 27-28,5 cm

  Vælg muligheder
 • bogkasse vist med låg

  Bogkasse låg

  DKK 499

  B: 60 x D: 39 x H: 1,5 cm

  Tilføj til kurv

Vælg de rigtige soveværelsesmøbler

Uden de rigtige soveværelsesmøbler kan det være svært at skabe det lækre soveværelse, man ikke har lyst til at komme fra. Vi tilbringer meget af vores tid i soveværelset, og derfor synes vi, det er vigtigt, at soveværelset er et rum, man er glad for at opholde sig i. Det skabes med hjælp fra de rigtige soveværelses møbler. Hos Svanel har vi specialiseret os i at lave lækre håndlavede snedker soveværelses møbler til dit soveværelse.

Forskellige soveværelsesmøbler

Soveværelset rummer mange funktioner, og vi har derfor forskellige soveværelsesmøbler, du kan bruge i indretningen af dit soveværelse. Det er alt fra små knager, knager i træ, svævende hylder, natbord, skammel stige, kasser til bøger  til en bænk til soveværelset.

Indretning af soveværelse

Indret det perfekte soveværelse ved hjælp af de rette møbler ind til soveværelset. Det er vigtigt at skabe et roligt soveværelse, når man indretter sig. Det kan gøres på mange måder alt efter stil og temperament. Vores møbler er alle tidløse snedker møbler, der skaber et enkelt udtryk og giver en ro til soveværelset.

Snedker soveværelsesmøbler

Alle vores soveværelsesmøbler er håndlavede snedker møbler af høj kvalitet designet ud fra samme tanke om at skulle have et klassisk, tidløst design, således møblerne kan være med til at skabe en ro i indretningen og tillige kunne følge med tidens trends og tendenser. Alle vores snedker soveværelsesmøbler er overfladebehandlet med en træ olie, der er med til at give træet en naturlig flot glød og give træet en stærk overflade.

Muligheder i soveværelset

Lad dig inspirere af vores soveværelsesmøbler og anvend vores møbler i de sammenhænge, de passer ind i din indretning. Vores møbler til soveværelset giver dig mange muligheder i din indretning. De kan kombineres med andre møbler, og du kan ligeledes kombinere Svanels møbler, som du ønsker det.

Møbler til soveværelset i hele hjemmet

Som du kan se rundt på vores andre kategorier, så kan de fleste af vores soveværelsesmøbler bruges i mange andre sammenhænge. Det giver dig mulighed for at anvende dine møbler fra soveværelset andre steder i hjemmet i din indretning, eller du kan skabe en sammenhæng mellem dine møbler i hjemmet og have de samme møbler til soveværelset andre steder i indretningen.