...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

maja svanborg

Maja Svanborg er den anden, men dog bedre halvdel i Svanel. Maja og Anders er gift og har tre piger sammen. Maja deler samme passion som Anders. Maja har en grafisk design uddannelse fra Teko i Herning og har styr på det grafiske. Hun har en meget professionel tilgang til tingene. Sammen med Anders danner de et godt par. Maja er meget interesseret i indretning af hjemmet og får mange gode ideer til hvordan man kan skabe en bedre indretning af hjemmet.

maja svanborg

design og grafisk arbejde

Maja har lavet mange forskellige ting i sin tid som grafiker. Hun har lavet alt fra t-shirts print til grafiske identiteter samt meget andet. Maja arbejder på en legende og inspirerende måde. Det foregår ved at prøve sig frem samt hente inspiration og indtryk mange forskellige steder fra.

leg og glæde på børneværelset

Ligesom nok de fleste andre forældre er Maja præget af, hvad der er sundt for børnene. Når man er grafisk designer, er man meget interesseret i, om børnene har de optimale rammer på børneværelset. Der er derfor blevet testet mange ting af inde på børneværelset for at skabe glæde for børnene. En ting, Maja kommer frem til hver gang, er vigtigheden i, at børnene kan lege på værelset; det at motivere børnene til at lege og være kreative. Derfor kom tanken til at skabe lækre møbler til børneværelset og sammen med Anders at skabe Svanel.