...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Anders svanborg

Stifter og ejer af Svanel, Anders Svanborg. Jeg har startet Svanel på grund af min store kærlighed til at lave snedker møbler. Jeg er egentlig kontor uddannet og har derefter taget en bachelor i international handel og markedsføring. Derefter fandt jeg ud af, at det, der betyder noget for mig, er selv at kunne være med til at skabe møbler. Derfor valgte jeg at gå i voksenlære som møbelsnedker, en beslutning jeg er rigtig glad for, at jeg valgte.

anders svanborg

hvorfor arbejde med træ

Det er en fantastisk følelse at arbejde med træ og for mit tilfælde at arbejde med det, man elsker. Samtidig med, jeg var i lære som møbelsnedker, købte vi et hus, der skulle renoveres. Maja og jeg blev også forældre til vores første pige, Svala. Det startede mange ting i mit hoved. Vores hus er et 70’er hus, som jeg har renoveret. Det er der gået lidt tid med.

glæden ved snedker faget

Anders Svanborg finder ud af, hvilken glæde det skaber for ham og hans datter at lave nogle møbler, som skaber en masse glæde for både forældrene og børnene. Så han får selvfølgelig lavet en masse møbler til huset og ikke mindst ind til Svalas værelse og lillesøster Siv, som senere er kommet til.

Møbler til huset

Anders Svanborg havde en masse ideer til møbler, der passede ind i huset og ikke mindst ind på børneværelset. Han satte sig foran computeren og begyndte at tegne på en masse møbler. Det endte så ud i Svanel. Hvis vi kan være med til at skabe glæde for andre i form af deres indretning, vil vi blive rigtig glade.

hobby og arbejde i et for anders svanborg

Så hvorfor ikke prøve at se, om man kan leve af sin hobby og endnu mere fantastisk, at skabe en masse glæde for andre med vores passion for at lave lækre kvalitets møbler til andres hjem. Udover at lave møbler holder min kone og jeg også rigtig meget af at indrette vores hjem.

Vi har et artikel univers, hvor vi prøver at skrive nogle gode artikler, der gerne skulle skabe en masse god inspiration til dig. Vi har også en indretningsguide, du kan få, hvis du ikke allerede har fået den. Den kan du hente ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev (det kan afmeldes igen, hvis du ikke ønsker tips og tricks i din mail).