...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Knager til entreen

Entreen er ikke den samme uden knager til entreen. Det er rigtig rart at have nogle ophængs muligheder til jakker, trøjer, tasker, og hvad der nu ellers bliver hængt op i entreen. Denne knagerække til entreen har 3 knager til ophængning.

Du kan købe vores knager til entre her.

knagerække_egetræ

Knager til din entre

Ønsker du knager til entreen, opfylder denne knage dit behov. Den er det oplagte valg, hvis du ikke har så meget plads på din væg i entreen. Ønsker du en lidt større løsning, har vi en model, der er længere og har 5 knager monteret. Det er også muligt, hvis man har en større væg, at hænge flere ved siden af hinanden både lodret og vandret alt efter, hvad man er til og har af muligheder. Man kan også købe knagen enkeltvis og montere på væggen.

Fyld væggen med knager til entreen

Få knager ind i entreen, så du kan få dine jakker og tasker op at hænge. Den er også velegnet til at hænge en paraply på, eller hvad du ellers hænger i entreen.

Knagen 25 cm bred, 3,8 cm dyb, og 1,9 cm i højden. (3 knager)

Kvalitets møbel til entreen

Få et lækkert møbel snedker møbel ind i entreen med denne knage. Alle vores møbler er håndlavede snedker møbler. Denne knagerække til din entre er lavet i træ, nærmere egetræ. En træsort vi holder meget af grundet dens flotte udseende. Egetræ har et fantastisk flot spil i dens træstruktur.

Vores knage til entreen er monteret med et ophængs beslag på bagsiden, den monteres på. Der medfølger 2 skruer  til knagerækken samt raw plugs til at montere i væggen.

Andre møbler der passer til entreen

Vi har mange andre møbler, udover vores knager til entreen, der passer ind i din entre. Se vores andre entre møbler. Ydermere har vi også mange andre møbler, der kunne passe ind i din indretning derhjemme. Ved at købe et møbel hos Svanel håber vi, at vi kan være med til at skabe en glæde hjemme hos dig. Indretningen i ens hjem er vigtigt for at skabe glæde, når man tilbringer sin tid i hjemmet med familien.