...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Jakke ophæng

Med denne jakke ophæng får du styr på jakkerne i entreen / garderoben. Med vores ophæng til jakker kan du have alt lige fra dine jakker, trøjer, paraply, tasker, eller hvad du har i din entre op at hænge. Vi kan alle bruge noget til jakke ophængning. Knagerækken findes i to bredder og som en løs knage.

Du kan købe vores jakkeophæng her.

knagerække_egetræ

Jakke ophæng til entreen

Få jakkerne op at hænge i entreen. Jakke ophænget kan hænges i den højde, man ønsker. Det er også muligt at hænge to, en i børnehøjde og en længere oppe til de voksne. Vores ophæng til jakker giver mange muligheder i din indretning. Knagerækken kan bruges mange steder derhjemme både som børnemøbler, kontormøbler, soveværelsesmøbler, badeværelsesmøbler eller som køkkenmøbler.  Det giver dig den fordel, at ønsker du at lave om på indretningen derhjemme, kan den flyttes. Ydermere skulle du ønske at skabe en sammenhæng i din indretning, er det også muligt, da det samme jakke ophæng kan bruges rundt i hele huset.

Få jakkerne op at hænge

Vores jakke ophæng fungerer til alle slags jakker i garderoben. Denne knage er som vist på billedet med 5 knager. Vi har også en lidt mindre knagerække, der er knap så bred, hvor der er 3 knager på. Ønsker man en løs knage, har vi også det. Alle ophæng har samme design. Der er derfor rig mulighed for at kombinere de forskellige knagerækker.

Kvalitets ophæng til dine jakker

Alle vores møbler samt jakke ophæng, er håndlavede møbler udført af møbelsnedkere. Dette afspejler sig i kvaliteten af møblerne. Jakke ophængene er lavet af egetræ, en utrolig stærk og flot træsort, som har været anvendt til møbelproduktion i mange år.

Jakke ophænget måler; 48,1 cm i bredden, 3,8 cm i dybden, 1,9 cm i højden. (5 knager).

Andre ophængs møbler til jakker

Vi har som nævnt andre ophængs muligheder til garderoben, udover denne jakke ophæng. Vi har også mange andre møbler, der passer ind i dit hjem. Tag et kig på vores entre møbler eller en anden kategori og se, om der ikke var andre møbler, som du manglede i din entre / hjem.