...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Trækasse med låg

Denne trækasse med låg sælges uden låg. Låget bestilles her eller ved at vælge variant med låg. Den sælges uden låg, så man selv kan vælge, om man ønsker et låg til kassen. Da kassen har mange anvendelses muligheder, er det afhængig efter, hvordan man vil bruge den, om man ønsker en trækasse med låg eller uden låg. Du kan købe vores trækasse her.

trækasse egetræ låg

Trækasse til entreen

Trækassen kan bruges på mange måder. Den kan fungere alene stående i hjemmet med ting i. Det kan være til ens tæpper i stuen, hatte og handsker i entreen, legetøj på børnenes værelse, i soveværelset som opbevaring, håndklæder på badeværelset, eller til bøger i køkkenet, ja du kan godt se, hvad jeg mener. Trækassen, om det er med eller uden låg, giver dig mange muligheder.

Kassen er lavet sådan, at bunden sidder længere inde end kassen. Bunden passer så ned i toppen på en anden kasse. Det gør, at du kan stable kasserne, hvis det ønskes. Det giver dig nogle muligheder for, om du ønsker x antal trækasser stablet og så evt. afslutte med et låg på den sidste kasse eller have kassen åben.

Trækassen og låget har følgende mål; 60 cm bred, 39 cm dyb, og 27,05 cm i højden. Låget har samme mål i bredden og dybden.

Snedker trækasse med låg

Vores trækasser med låg er af høj kvalitet. Alle vores møbler er håndlavede snedker møbler. Trækasserne er lavet med en stor kærlighed til træet. Træet, kassen er lavet i, er egetræ, en træsort vi sætter stor pris på grundet dens smukke udseende og store styrke. Vores trækasse med låg er samlet ved brug af snedker samlinger. Ved brug af snedker samlingerne får du en rigtig stærk samling i hjørnerne, der ikke er til at bryde op. Ydermere er det en rigtig flot detalje til møblet. Vores trækasse med låg er overfladebehandlet med en olie, som er med til at frembringe træets naturlige glød og give træet en stærk overflade. Vi har mange andre møbler her på Svanel; kig rundt på siden.