Bænk til entre

DKK 2999

B: 80 x D: 30 x H: 30 cm

På lager (1-3 dages lev. tid)

Varenummer (SKU): se5eg Kategorier: ,

Pryd din entre med en bænk til entre. Der er ikke noget mere behageligt, end man lige kan få lov til at sætte sig ned og tage sine sko på. Hjemme hos os sætter vores børn også stor pris på, at de kan sidde ned og selv tage deres sko og støvler på.

Bænk til din garderobe

Jeg tror, vi alle kender til det, at der kan være langt ned, når man skal tage sko på. En situation, hvor man gerne ville have siddet og taget sko på. Det problem har vi løst med en bænk i garderoben. Vi har lært børnene, at de skal sætte sig ud på bænken og tage jakke og sko på. Ligeledes ynder vi også selv, at man kan sætte sig og snøre sine sko. Konklusionen er, at den er til stor glæde for både store og små herhjemme. Bedsteforældrene sætter også stor pris på en sidde ned i garderoben.

Mulighederne med bænken

Denne bænk til entre kan bruges mange andre steder end ”bare” i entreen. Den kan også fungere rundt i resten af husets indretning. Du kan se den optræde i de forskellige kategorier på Svanel alt lige fra stuen til børneværelset (den findes i flere kategorier). Det er med til at give bænken mange anvendelsesmuligheder. Man kan flytte rundt på garderobe bænken, som man ønsker, eller have den samme bænk flere steder i hjemmet for at skabe en sammenhæng i indretningen. Det er helt op til dig selv.

Målene på bænken er; 80 cm bred, 30 cm dyb, og x 30 cm høj.

Bænk til entre i træ

Alle vores møbler er håndlavede snedker møbler, og det er vores bænk til entre selvfølgelig også. Bænken er udført af kvalitets træ, samlet med stærke og smukke snedker samlinger. Vores bænk til entreen er designet ud fra, at den skal have et klassisk udseende, så den forbliver tidløs i designet.

Andre entre møbler til garderoben

Alle vores møbler er designet ud fra, at de skal have et tidløst design. Derfor passer alle vores møbler godt sammen og kan kombineres, som man ønsker det. Ligeledes kan alle vores møbler samt vores bænk til entre kombineres med andre møbler alt efter, hvordan ens stil er. Du kan tage en tur rundt på vores side og lade dig inspirere til din boligindretning.