...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Svævehylder

Det er fantastisk med svævehylder. Det, at hylden ikke har nogle synlige beslag og skruer, men blot hænger på væggen, gør den elegant. Vores svævehylder er håndlavede med en stor passion for at skabe en bedre indretning hjemme hos dig. Svævehylderne tjener flere funktioner både praktisk til opbevaring af dine ting, eller om du ønsker at stille en potteplante, have et billede stående osv. Ydermere er svævehylden med til at skabe noget for din indretning.

Du kan købe hylden her.

møbelsnedker svævehylder

Indret med svævehylder

Svævehylderne har mange anvendelsesmuligheder. Enten om man ønsker at bruge dem i entreen, eller om man vil bruge dem på børneværelset, fungerer disse svævehylder perfekt i indretningen i alle husets rum. De svævende hylder fungerer fint enkeltvis, men fungerer også rigtig godt med flere sammen og kan kombineres, som man ønsker det. Vi har også en model med to hylder.

Møbelsnedker svævehylder

Som nævnt er alle vores møbler håndlavede snedker møbler, lavet med en stor kærlighed til snedker faget. Vores svævehylder er designet ud fra, at de skal være tidløse i deres udseende, således at man køber denne svævehylde for at have den i mange år.

Svævende hylder i høj kvalitet

Svævehylderne er lavet i massiv træ og overfladebehandlet med en stærk olie, der giver svævehylden en modstandsdygtig overflade. Skulle din svævehylde med tiden få mere patina, end du har lyst til at se på, kan man med en hylde i massivtræ slibe den og give den en ny overfladebehandling. Det kan du læse mere om her.

Målene på svævehylden er: 70 cm bred, 22 cm dyb og 2,85 cm høj i siderne. Pladen er 1,9 cm høj.

Andre møbler der passer til svævehylderne

Vi har mange andre håndlavede snedker møbler, du kan finde rundt på vores side. De er lavet med samme tankegang som denne svævehylde og med samme klassiske udseende. Vi har også et artikel univers, hvor du kan finde inspiration til din indretning. Tag dig endelig et kig rundt på vores side.