...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Hattehylde

Skab plads i entreen med en hattehylde; hylden hvor du kan have dine hatte, handsker, halstørklæder, og hvad du ellers har i entreen. Entreen er noget at det første, man ser, når man kommer ind i et hjem, og er derfor efter min mening et vigtigt element i indretningen. Med en flot hattehylde inden for døren, vil det give et godt første håndsindtryk af et hjem.

Du kan købe hylden her.

hattehylde

Hattehylde til entre

Entreen er typisk ikke det sted, hvor der er mest opbevarings plads i forhold til, hvad man har af forskellige hatte, huer, handsker, og så videre. Det kan derfor være en rigtig god ide at have en hattehylde i garderoben til at kunne opbevare sine ting på.

Indret garderoben med en hattehylde

Hatte hylden kan fungere på flere måder i garderoben, enten om man ønsker den hængende højt eller lavt. Det er også muligt at hænge flere over hinanden eller ved siden af hinanden. Der findes også en løs hylde, der passer til hatte hylden. Den kan kombineres sammen med vores hatte hylde, hvis det ønskes. Udover at være hatte hylde kan hylden bruges til meget andet, som du kan se i vores forskellige kategorier, hvor hatte hylden er brugt som andet end hatte hylde. Det giver dig rig mulighed for at flytte rundt på hylden eller have hylden flere steder i hjemmet for at skabe en sammenhæng i indretningen.

Håndlavet møbel snedker hattehylde

Vi elsker at lave møbler og indrette med træmøbler. Deraf er Svanel også startet. Alle vores møbler er håndlavede og lavet med stor passion for snedkerfaget og det at arbejde med træ. Anders har designet denne hatte hylde med udgangspunkt i, at man får et møbel af høj kvalitet i et tidløst design. Det sikrer hatte hylden i indretningen i mange år samtidig med, at møblet er af høj kvalitet. Det gør, at du kan have møblet i mange år.

Målene på hattehylden er: 70 cm i bredden, 22 cm i dybden og 22 cm i højden.

Andre snedker møbler til entre og hjemmet

Du kan se rundt på vores side og lade dig inspirere til, hvordan de forskellige møbler kan bruges på flere forskellige måder og kombineres, som man ønsker det. Møblerne passer perfekt sammen med vores hattehylde. Ydermere har vi et inspirations univers, hvor du kan lade dig inspirer og få gode råd.