...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Knager til håndklæder

Dit badeværelse har brug for knager til håndklæder. Vores knager er det oplagte valg. Knagerne passer ind i den moderne indretning med dets tidløse udseende. Knagerækken tjener et praktisk formål for dine håndklæder samtidig med, at den bidrager til din indretning.

Du kan købe vores knager her.

knager kategori svanel

Forskellige knager til håndklæder

Knagerne til dine håndklæder er til store som til små. Det er frit op til en, hvilken højde man monterer knagerækken i. Vores knagerækker er monteret med et ophængs beslag, og der medfølger to skruer som raw plugs, der monteres ind i væggen, og hvorpå knagen hænger. Der findes andre knager til håndklæder. Denne knage er med 3 knager, men findes også i en model, hvor der sidder 5 knager. Ydermere findes knagen også som en enkelt løs knage.

Hæng dine håndklæder

Det er bedst at få ens håndklæder op at hænge. Det er derfor svært at undvære knager til håndklæder. Vores knagerækker tjener dette formål og kan bruges i mange sammenhænge, om det er som her til badeværelset. De kan også bruges som soveværelsesmøbler, entremøbler, køkken møbler, kontormøbler og børnemøbler. Det giver dig mulighed for at skabe en sammenhæng i din indretning ved at have den samme knage rundt i huset. Der kan der også fint varieres imellem vores forskellige knage modeller. Skulle du med tiden ønske at indrette om derhjemme, kan vores knage til håndklæder også bruges i andre rum.

Kvalitets knager til håndklæder

Vores mission er at skabe møbler, som du kan have med dig hele livet. Det gøres ved at lave møbler en i høj kvalitet, der kan holde til at blive brugt. Vores knager til håndklæder er udført i massiv træ, hvilket gør møblet til et stærkt møbel. Skulle der komme noget naturligt patina med tiden, er det muligt at slibe på knagen. Da vores møbler er oliebehandlet, kan man påføre en ny omgang olie, og møblet er som nyt.

Andre møbler til dine håndklæder

Se vores udvalg af møbler. Vi har som nævnt andre knagerækker. Ønsker du en sammenhæng imellem vores møbler, har vi mange andre møbler, der passer ind på dit badeværelse samt resten af huset.