...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Taburet

Mangler du også det sidste for at nå op til bordet. Med denne taburet får du en lille hjælper til at nå op til køkkenbordet.

Taburetten er for hele familien. Den hjælper de små med at nå op til bordet og kan også hjælpe med indretningen. Der kan stå en plante på den, eller den kan fungere som en fodskammel.

Alle vores møbler er håndlavede snedker møbler af høj kvalitet. Med denne taburet sikrer du dig et møbel af høj kvalitet.

taburet

Design taburet

Vores taburetter er håndlavede snedkermøbler og derfor af høj kvalitet. Møblet er overfladebehandlet med olie med hærder, som hærder op og giver taburetterne en stærk overflade.

Møblet er lavet i et klassisk design og fungerer derfor fint i andre sammenhænge og sammen med møbler med andre overflader. Om du har et snedker køkken eller et hvidt køkken passer den godt ind.

Ved køb af denne taburet får du et lækkert produkt af god kvalitet, et møbel som også kan fungere som andet end taburet, hvis man skulle få lyst til anden anvendelse. Som du kan se rundt på Svanel, så kan den bruges i mange andre sammenhænge.

Kvadratisk taburet

Vores taburetter er kvadratiske, dvs. at de er 30 x 30 x 30 cm. Taburetten er et stærkt møbel og kan holde til at blive brugt, da det er lavet i egetræ. Egetræ er en solid gammel træsort, som er meget velegnet til at lave møbler i.

Det kvadratiske udtryk gør den harmonisk at kigge på, og med det klassiske udtryk, den signalerer, gør den anvendelig i den moderne indretning. Den kan stilles mange steder i hjemmet. Det kan være med til at ændre indretningen derhjemme ved blot at stille den i forskellige sammenhænge.

Søg inspiration blandt vores møbler

Lad dig inspirere til hvilke andre indretnings muligheder denne taburet giver dig. Se rundt på kategorierne, hvor du vil se den anvendt som skammel på børneværelset, fodskammel, plantebord til dine planter eller som natbord ved den lave seng.

Klik dig endelig rundt på siden og lad dig inspirere til at indrette dit hjem.