...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Fodskammel

Her har du vores lille fodskammel, der passer perfekt ind i indretningen i stuen. Skamlen er med dens klassiske udseende en god neutral skammel løsning, da den klæder de fleste lænestole. Fodskamlen er 30 cm høj, så det er klart, den passer ikke til meget høje stole.

Du kan købe vores fodskammel her.

skammel egetræ

Fodskammel til lænestol

Elsker du at slænge dig i lænestolen og få benene op, er denne fodskammel et godt valg. Den er med dens kvadratiske mål 30 x 30 x 30 cm (bredde, dybde, højde) et møbel, der ikke fylder særlig meget. Det gør den let af se på i indretningen. Samtidig passer den ind under de fleste sofaborde. Den passer ihvertfald ind under vores sofabord. Yderligere kan den også fungere som en ekstra siddeplads til børnene.

Fodskammel med mange muligheder

Som du kan se rundt på vores side, så har vores fodskammel mange anvendelsesmuligheder. Den fungerer på børneværelset som skammel til de små, hvor den iøvrigt passer sammen med bordet, den passer også ind som den lille taburet i køkkenet, som natbord til den lave seng og så selvfølgelig som her, som fodskammel.

Kvalitet til dine fødder

Det bedste til dine fødder. Den lille fodskammel er med dens klassiske tidsløse look en rigtig god fodskammel løsning til de fleste lænestole. Men dens udseende, der er meget tidløst, kan den passe sammen med både ældre klassiske møbler og nye moderne møbler.

Snedker fodskammel

Alle vores møbler er håndlavede snedker møbler, så selvfølgelig er der kræset for detaljerne på vores skamler. Skamlerne er lavet i kvalitets træ og med en stærk olie til overfladebehandling. Møblet er lavet til, at det kan holde i mange år. Så med et møbel fra Svanel har du et møbel, du kan have med dig i mange år. Fodskamlen er lavet i massiv træ. Det gør, at du har mulighed for at slibe på den, hvis den skulle få for meget patina med tiden, og du vil få dig et nyt møbel igen.

Lad dig inspirere til indretningen

Tag en tur rundt i vores kategorier og se de mange andre muligheder for fodskamlen samt vores mange andre møbler. Vi har også et artikel univers, hvor vi prøver at dele ud af vores viden.