...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Natbord

Mangler du et lille natbord ved din seng, vil denne lille egetræs skammel kunne bruges til dette formål. Bemærk dog højden på de 30 cm. Den egner sig bedst til en lav seng. Natbordet er lavet i massivt egetræ og lavet med stærke snedker samlinger.

Du kan købe vores natbord her.

skammel egetræ

Natbord med mange muligheder

Det smarte ved dette natbord er, at den har flere anvendelses muligheder. Som du kan se rundt på vores hjemmeside, er det også anvendt som blandt andet skammel, plantebord, fodskammel og taburat.

Natbordet kan bruges af alle. Den har med sit tidløse udtryk rig mulighed for at passe ind i indretningen hos dig/jer. Natbordet er et håndlavet snedker møbel og derfor et kvalitets møbel, man køber for at kan have i mange år.

Et lille natbord

Møblet gør sig godt som natbord til den lave seng, men har som nævnt mange andre anvendelsesmuligheder. Hvis man med tiden ønsker at lave om derhjemme, har det som nævnt andre anvendelsesmuligheder.

Ønsker du at skabe et enkelt udtryk ved din seng, gør natbordene sig rigtig godt. Da møblet er i træ, egetræ, gør det sig godt med det meste, og det kan sættes sammen med diverse farver.

Natbord i egetræ

Ved køb af dette natbord får du et håndlavet snedker møbel, der kan glæde dig i mange år. Møblet er af høj kvalitet i lækkert egetræ. Egetræet er olie behandlet med en træ olie med hærder i. Det gør, at møblet får en glans samt en hårdfør overflade.

Møblet er kvadratisk, altså 30 x 30 x 30 cm.

Håndlavet snedker natborde

Alle vores møbler er lavet med stor kærlighed til snedker faget. Vi elsker at lave håndlavede kvalitets møbler af høj kvalitet, som kan være med til at højne ens indretning derhjemme.

Tag endelig en runde rundt på Svanel og lad dig inspirere til dit soveværelse eller et andet rum i dit hjem. Vi håber, vi kan være med til at skabe et bedre hjem til dig. Skulle du få lyst til at læse mere omkring indretning samt tips og tricks til din indretning, har vi også et blog univers, du kan besøge.