...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Plantebord

Den perfekte plads til planterne derhjemme kan være svær af finde. Med dette plantebord får du plads til dine planter. Det lille bord gør sig godt i indretningen, da det med sit klassiske udtryk passer ind i de fleste hjem.

Mangler du den lille ekstra plads til enten planten, vasen, lampen, ja eller hvad det nu skal være, så kan denne skammel stilles rundt i huset, kontoret, stuen, værelset, eller hvor du nu mangler en lille plads.

Du kan købe vores plantebord her.

skammel egetræ

Lille plantebord - Nem at placere

Plantebordet passer ind de fleste steder. Bordet er kvadratisk og fylder ikke meget i indretningen. Målene på møblet er 30 x 30 x 30 cm. Så har du en tendens til, at du godt kan lide at flytte rundt på møblerne derhjemme, er det nemt med dette bord. Fordelen er samtidig, at den passer ind de fleste steder.

Plantebord snedker kvalitet

Plantebordet er lavet i egetræ, en solid stærk træsort, som har et flot udtryk. Møblet er lavet i massivt træ og overfladebehandlet med olie med hærder i. Det giver møblet en stærk overflade. Samtidig har olie den fordel, at skulle der med tiden komme mærker eller skjolder, kan den vaskes ned, slibes og påføres med olie igen, hvorefter du har dig et nyt bord igen.

Anvendelses muligheder for bordet

Møblet er et håndlavet snedker møbel, et kvalitets møbel der er lavet til at kunne holde i mange år. Plantebordet har mange anvendelsesmuligheder og kan bruges til meget andet end plantebord, alt lige fra skammel til børneværelset, fodskammel til, når du slænger dig foran fjernsynet, som den lille hjælper i form af taburet til køkkenet eller som natbord.

Tag en tur rundt på siden

Klik dig endelig rundt på vores hjemmeside og se vores andre møbler. Vi har også artikler, du kan læse, hvor vi prøver at give dig tips og tricks.