...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Børnebord

Dette børnebord skaber stor glæde ind på børneværelset. Børnebordet passer sammen med vores børne bænk samt børne skammel. Bænken passer ind under bordet, og det er muligt at have to skamler på en side.

Du kan købe vores børnebord her.

sofabord

Børnebord til børneværelset

Et børnebord er til stor glæde for børnene. Det er den oplagte mulighed for, at børnene kan sidde inde på børneværelset og lege, tegne, klippe klistre, eller hvad de nu vil sidde og lave. Har man pladsen, kan man også have børnebordet i stuen, køkkenet, eller hvor man ønsker det. En mulig løsning kunne også være at bruge bordet som sofabord, som du kan se under vores kategori med møbler til stuen. Hvis man ønsker, at bordet både fungerer som sofabord og børnebord, kan bænk eller skammel skubbes ind under bordet. Skulle børnene vokse fra deres børnebord, kan det bruges som sofabord, og skammel og bænk har, som du kan læse på siden, også mange andre anvendelsesmuligheder.

Leg og glæde på børneværelset

Med et bord til børneværelset har du mange muligheder for at indrette et hyggeligt børneværelse. Børnebord samt bænk eller skammel kan stilles, så det passer ind i indretningen og være med til at give børnene plads til, at de kan sidde og fordybe sig i deres leg, tegne, samle puslespil eller hvad de leger med. Vores børn synes det er fantastisk at sidde ved et bord, der passer til dem. Det at sidde ved et bord i børnehøjde og ikke et ”voksent bord”, det er helt fantastisk og åbner op for stor glæde til at lege.

Snedker kvalitets børnebord

Børnebordet er et håndlavet snedker møbel lavet i en kvalitet, så børnene ikke kan splitte det ad med det samme. Skulle der med tiden komme tusch, modellervoks, og hvad der nu ellers kan forplante sig på et børnebord, vasker du blot møblet ned, sliber og giver en ny omgang olie behandling. Så har du et nyt møbel igen. Du kan læse om, hvordan man gør her. Det har mange fordele. Når børnene bliver større og har lært at tegne inden for papiret og ikke ønsker at se på tusch streger og så videre, kan de få sig et nyt børnebord. Børnebordet kan også blive til et sofabord, om det er til teenager værelset eller til stuen. Det kan også være, at "barnet" ønsker at tage bordet med sig, når det flytter hjemme fra.

Meget mere end et børnebord

Du får dig et bord til børnene, som er meget mere end et bord. Det er op til en selv, hvad man ønsker at bruge bordet til. Vores børnebord er designet til at være tidløst, så designet kan holde lige så lang tid som selve møblet. Alle vores møbler inklusiv dette bord er håndlavede snedker møbler.