...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Knagrække

Indret med en knagrække i lækker kvalitet. Alle vores knagrækker er håndlavede snedker møbler. Knagrækkerne er i to forskellige bredder, en med 3 knager og en med 5 knager på. Udover disse knagrækker har vi også knagen, som en løs knage, der kan monteres på væggen. Du kan købe vores knagerække her.

knagerække_egetræ

Lækker knagrække til din væg

Forkæl hjemmet med kvalitets møbler, om det er knagrækker til børn, eller om det er til et hvilket som helst andet rum i hjemmet, har knagrækken mange anvendelsesmuligheder. Alle knagerne kan anvendes i hele huset. Det giver dig mange indretningsmuligheder, idet den kan bruges rundt i hele hjemmet.

Knagrække til hjemmet

Vores knagrækker kan kombineres sammen på mange forskellige måder, om man ønsker at hænge flere ved siden af hinandenm kan det gøres både lodret og vandret. Det kan skabe en masse plads til at hænge jakker, trøjer, tasker, smykker, slips, eller hvad man nu vil hænge på denne knagrække.

Møbelsnedker knagrække

Knagerne er designet som et klassisk snedker møbel. Det giver møblet et klassisk udseende, der gør denne knagrække til et tidsløst møbel, der kan følge med tidens trends og tendenser. Når man nu har valgt at hænge en knage op, der har en kvalitet, så man kan have møblet i mange år, skulle møblet gerne kunne følge med tiden.

Knagrækken er lavet i massiv egetræ, en stærk og rigtig flot træsort, der har et naturligt spil i dens struktur.  Alle vores møbler er overflade behandlet med olie, som giver træet en naturlig glans.

Knagrækken måler; 48,1 cm i bredden, 3,8 cm i dybden, 1,9 cm i højden. (5 knager)

Se udvalget af knagrækker

Vi har også løse knager til at hænge dine jakker på, der har samme design som denne knagrække. Som nævnt har vi også en model med 3 knager på. Her på Svanel har vi mange andre møbler, der kan passe ind i dit hjem. Vi nærer en stor kærlighed til møbler og ønsker, at vores møbler kan være med til at skabe dig en bedre indretning derhjemme. Kig rundt og lad dig inspirere.