...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Tidsskriftholder

Mangler du lige det sidste til væggen, så er det muligt med denne tidsskriftholder. Den passer perfekt ind i indretningen. Tidsskriftholderen hænges på væggen, og du kan få system på dine blade og bøger (eller hvad du stopper i den). Med holderen får du skabt et system, der gør det lækkert at se på.

tidsskriftholder

Tidsskriftholderen i funktion

Vores tidsskriftholder har mange funktioner. Det kan være på kontoret til dine bøger / magasiner / blade, eller i stuen, køkkenet, børneværelset, soveværelset, kontoret, eller hvor du nu vil bruge denne tidsskriftholder. Det er muligt at placere både små og store bøger i holderen. Der er, som du kan se på billedet, to pinde, der går hen, så den kan fungere til både små og store bøger.

Håndlavet snedker tidsskriftholder af høj kvalitet

Vores tidsskriftholder er lavet i den bedste kvalitet. Møblet er et håndlavet snedker møbel. Det er udført i egetræ. Egetræet er en stærk træsort, som er smukt at se på. Træet har et flot naturligt spil i træstrukturen. Møblet er overfladebehandlet med en stærk olie, der gør møblet rigtig modstandsdygtig. Tidsskriftholderen er limet sammen. Der er ikke gjort brug af nogle skruer. Der er brugt snedker tap samlinger i bunden, som er en både smuk og stærk samling.

Størrelser på de 3 tidsskriftholder

Vores tidsskriftholder findes i 3 forskellige størrelser. En der er 50 cm bred,  70 cm bred, og denne her model, der er 90 cm bred. De er alle sammen 8 cm i dybden, og 40 cm i højden. Med denne her model på hele 90 cm, er der god plads til alle bøgerne. Der kan stå mange blade i den.

Tag på rundtur på siden

Kig rundt på Svanel og se, hvad vi ellers har af møbler. Vi vil gerne være med til at indrette med dig og gøre dit hjem til et bedre sted for dig. Tag dig også et kig på vores artikler, hvor du kan få råd og vejledninger.