...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Magasinholder til væg

Med vores magasinholder til væg får du overblikket over dine magasiner, blade, eller bøger. Den kan bruges af store samt af små. Der kan udstilles, hvad man ønsker at have stående fremme.

Produktet kan bruges alene eller i sammenhæng med flere, der enten hænges op ved siden af hinanden eller under / over hinanden. Dette gør, at du selv kan designe, hvordan de skal tage sig ud.

Du kan købe vores magasinholder til væg her.

tallerkenhylde i træ

Magasinholder til væg i 3 størrelser

Magasinholderen fås i 3 forskellige bredder, 70 cm bred som denne er, og den fås i en udgave, der er 50, og 90 cm. bred. Højden er 40 cm og dybden er 8 cm. Det er ens på dem alle.

Info om snedker magasinholder til væg

Den er lavet i egetræ, som er en træsort, der gør sig godt i det moderne hjem. Træet har en naturlig flot fremvisning, da der er et elegant spil i træet.

Vores magasinholder til væg har en olie overflade behandling, der synliggør det smukke ved egetræ endnu mere samtidig med, at det giver træet en stærk overflade.

Der medfølger 2 skruer samt raw plugs, som gør det muligt at få magasinholderen til at hænge på væggen. Der sidder ophængs beslag, som skruerne hænger i.

Mulighederne med magasinholderen

Vores magasinholder til væg gør sig godt til væggen på kontoret eller alle mulige andre rum. Det kan være rart at skabe inspiration for sig selv. Det kan du skabe ved at udstille de magasiner, som inspirerer dig.

Vi ønsker at være med til at indrette dit kontor, så du har lyst til at tilbringe tid der. Det er alt sammen noget, vi forsøger at gøre ved at producere møbler, der er lavet ud fra nogle lækre materialer, og som der bliver brugt tid omkring for at skabe et godt produkt.

Kom rundt og find inspiration

Klik dig rundt og bliv inspireret af vores side. Vi har mange andre produkter, som du kan indrette dig med. Vi har også et artikel univers, hvor vi prøver at inspirere dig.