...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Design knagerække

Indret hjemmet med en design knagerække. Knagerækken er designet ud fra, at den skulle have et tidsløst design, så den kan følge med tidens trends og tendenser. Når du køber en design knagerække af høj kvalitet, skal designet også kunne holde i mange år.

Du kan købe vores knagerække her.

knagerække_egetræ

Indret dig med design knagerækker

Design knagerækkerne kan du indrette hjemmet med på mange måder, enten om du ønsker at kombinere design knagerne ved at hænge dem over og under hinanden, eller om du hænger dem ved siden af hinanden er helt op til en selv. Det er kun fantasien, der sætter en begrænsning.

Design knagerække til dit hjem

Design knagerækken passer ind i indretning blandt ens andre design møbler, om du vil hænge den i soveværelset som i denne kategori, eller i køkkenet, børneværelset, kontoret, entreen, eller badeværelset, så passer den ind. Knagerækken har andre design modeller. Der er denne design knagerække med 5 knager, og den er også lavet i en model med 3 knager samt som en enkelt lille design knage,  der kan hænges på væggen.

Kvalitet og design

Design knagerækken er lavet med et skjult ophængsbeslag på bagsiden. En design knagerække kan herved monteres, så der ikke er synlige skruer. Da knagerækken er et design / snedker møbel. er det hele samlet ved hjælp af snedker samlinger og træ lim.

Design knagerækken er lavet i træ, nærmere egetræ, en utrolig stærk og smuk træsort. Design knagerne er efterbehandlet med en god olie, der er med til at give træet en stærk og smuk overflade.

Design knagerækken måler; 48,1 cm bred, 3,8 cm dyb, 1,9 cm høj. (5 knager).

Snedker møbler og design

Se også vores mange andre design rundt på siden. Vi elsker træmøbler, og vi håber,  at du kan dele denne forelskelse med os. Vi vil gerne med vores møbler være med til at skabe noget for din indretning derhjemme.