...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Knager i træ

Indret med knager i træ. Det skaber en masse til indretningen. Træ danner grundlag for Svanel, Anders’s passion for træ i forbindelse med hans virke som møbelsnedker. Vi skaber derfor håndlavede kvalitets snedker møbler, du kan pryde din indretning med.

Du kan købe vores knager her.

knager kategori svanel

Knager i træ til væggen

Hvorfor ikke forkæle din væg med noget træ. Lad dine knager være i træ. Træ skaber en dejlig atmosfære i indretningen derhjemme. Om det er på børneværelset, badeværelset, køkkenet, kontoret eller entreen, så er knager i træ det oplagte valg. Det skaber glæde for både for de små og de voksne.

Indret med knager i træ

Når du nu vælger at købe et lækkert kvalitets snedker møbel, som kan holde i mange år, ønsker vi, at det skal være en bæredygtig løsning for dig. Derfor er vores møbler og derunder vores knager i træ designet ud fra, at det skal have et klassisk udseende, der følger med tidens trends og tendenser. Knagen er det sikre valg til din indretning.

Kvalitets træ til knagerne

Møbler og træ hænger uløseligt sammen for os. Derfor er det vigtigt for os, at de materialer, vi bruger, er af høj kvalitet. Knagerækken er lavet i egetræ, en træsort som er kendt for dens styrke og udseende. Træet har et rigtig flot naturligt spil. Vi behandler vores møbler med en god møbel olie med hærder i. Der giver træet en naturlig glans samt en stærk overflade.

Målene på vores knager i træ er 25 cm bred, 3,8 cm dyb, 1,9 cm høj. (3 knager)

Se udvalget af træ møbler

Vores kærlighed til træ har selvfølgelig ledt os ud i at snedkerere andre træ møbler. Tag et kig rundt på vores side og se de forskellige træ møbler, vi har. På Svanel har vi også et blog univers, hvor du vil kunne finde tips og tricks til din indretning.