...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Små knager

Indret dig med små knager. Skab noget ophæng på din væg. Knagerne monteres på væggen, som du ønsker det, og du kan få dine ting op at hænge. Knagerne er ikke så store og fylder derfor ikke meget på væggen. De kan være med til, at indretningen fremstår let.

Bemærk du bestillet et styk ved bestilling.

Du kan købe vores små knager her.

knager kategori svanel

Små knager til væggen

Har du en lille eller en stor væg, du ønsker en masse små knager skal dekorere, er det muligt med knager, der er små. Knagerne er monteret med et gevind i enden, som passer på den medfølgende gevindskrue, som du skruer ind i væggen, hvor du ønsker den. Det giver dig fri mulighed med, om der skal hænge en masse små knager på en række, i et mønster eller hvad du ønsker dig.

Indret med små knager

Indret hjemmet med små knager. Knagerne er det oplagte valg til at få tingene op at hænge derhjemme. Vi har hjemme hos os knager hængende både i børneværelset, køkkenet, kontoret, entreen, badeværelset og i soveværelset. Det er kun fantasien, der sætter en stopper for, hvordan du vælger at bruge knager i din indretning.

Små knager i træ

Vi elsker træ og derfor er alle vores knager selvfølgelig lavet i træ. De er et snedker udført kvalitets møbel. Træet er af egetræ, som er en træsort, vi er rigtig glade for. Det er en stærk træsort og en rigtig flot træsort med et naturligt spil i træet. Knagen er overflade behandlet med olie, der er med til at give træet en gylden og flot overflade samt en stærk overflade.

Se også vores større knager

Udover de små knager har vi også lidt større knagerækker med både 3 knager og 5 knager. De kan bruges i sammenhæng med knagen eller for sig selv, hvis man er mere til knagerækker end knager. Ydermere har vi mange andre produkter på siden. Tag dig endelig et kig rundt.