...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Svævende hylder

Mangler du svævende hylder til at pryde væggen, men ønsker hylder med et diskret udseende, vil du med denne svævende hylde få en tidløs håndlavet snedker svævende hylde. Hylderne vil skabe stor glæde i indretningen af hjemmet og har mange anvendelses muligheder.

Du kan købe vores hylder her.

svævende hylder træ

Svævende hylder til indretningen

Anvendelsesmulighederne er store med vores svævende hylder, enten om du ønsker at bruge hylden i soveværelset, eller om du anvender den i en anden placering i hjemmet. Du kan se rundt på vores side i de forskellige kategorier, hvordan den er anvendt i forskellige miljøer. Ligeledes er det helt op til ens egen kreativitet, hvordan man sammensætter de svævende hylder. Den fungerer fint alene eller flere sammen. Vi har også en ”storebror” til hylderne, hvor du har to svævende hylder sat sammen. Den kan du se her.

Svævende hylder træ

Alle vores svævende hylde er lavet af massivt træ af høj kvalitet. Hylderne er lavet med den tanke, at de skulle kunne holde i mange år. Når du køber et svævende træ hylde hos Svanel, kan du have den og bruge den i din indretning i mange år. Derfor er vores møbler designet ud fra at skulle have et klassisk udtryk, så den kan følge tidens trends og tendenser. Skulle hylden med tiden få lidt skrammer og ridser, kan man blot vaske og slibe på de svævende hylder og give dem en ny omgang olie. Så vil de være som ny at se på igen. Du kan læse mere omkring det her.

Sammensæt din svævende hylde i indretningen

Vi har mange andre møbler. Du kan se rundt på Svanel, hvad der passer sammen med den svævende hylde. Alle vores møbler er lavet, fordi vi elsker møbler, og Anders har villet skabe nogle møbler til en bedre indretning i hjemmet. Tag et kig rundt på vores side og lad dig inspirere til din boligindretning.