...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Billedhylde i træ

Med en billedhylde i træ får du plads til at stille dine billeder. Vores billedhylder er det oplagte sted at stille dine billeder. Vores billedhylde er som navnet antyder lavet i træ. Den er lavet i massivt egetræ, en utrolig smuk træsort med et naturligt flot spil i strukturen.  Ydermere er det også en stærk træsort.

Du kan købe vores billedhylder her.

egetræshylder

Billedhylde i træ til dine billeder

Indret stuen med en billedhylde af træ. Du kender nok godt det, at du har svært ved at placere dine billeder. Det problem tror jeg alle har stået i. Det kan løses med en billedhylde træ. Du kan bruge denne billedhylde træ alene, eller du kan kombinere den med flere hylder. Ønsker du hellere enkelte svævende hylder, har vi den samme hylde for sig selv. Den kan du se her.

Få dine billeder frem på en billedhylde af træ

Få billederne vist i hjemmet. Billedhylden fungerer perfekt ind i indretningen i hele hjemmet både i stuen, i børneværelset eller et af de mange andre rum. Du kan se i vores forskellige kategorier, hvordan vores billedhylder i træ kan anvendes. Vi har brugt hylden i andre henseender, så billedhylden kan også bruges til meget andet.

Kvalitets træ til billedhylde

Billedhylden er lavet i egetræ som tidligere nævnt, en træsort, der har mange kvaliteter og passer rigtig godt ind i den moderne indretning. Vores billedhylde i træ er designet ud fra, at den skal have et tidløst design, så den kan følge tidens trends og tendenser i mange år frem. Ligeledes er møblet af høj kvalitet og kan holde i mange år. Skulle træet med tiden få nogle ridser og skrammer, er der den fordel ved at vælge en billedhylde i træ, at man kan vaske den ned, slibe den og give møblet en ny overfladebehandling. Alle vores møbler er overfladebehandlet med en stærk olie, der giver en stærk overflade og et utroligt flot udseende.

Billedhylde og andre snedker møbler i træ

Se også vores mange andre snedker møbler i træ, som også passer i indretningen sammen med vores billedhylder i træ. Vi har også et blog univers, hvor vi gerne vil give dig en masse viden i form af tips og tricks til din indretning. Du kan se universet her.