...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Knagerække i eg

Vores knagerække i eg er et godt valg som knagerække derhjemme. Alle vores møbler er snedker møbler. Det er knagerækker af høj kvalitet udført i noget lækkert egetræ. Vores knagerækker i egetræ er lavet ud fra det grundlag, at man anskaffer sig et møbel, man kan have i mange år.

Du kan købe vores knagerækker her.

knagerække_egetræ

Træmøbler af egetræ

Knagerækkerne i eg er et møbel, du kan have med dig livet igennem. Det er lavet i noget godt egetræ og udført i en god kvalitet. Det gør, at den kan holde til at blive brugt. Denne knagerække i eg er designet i et tidløst design, der gør, at også kan følge med tiden, når tidens trends og tendenser skulle skifte.

Knagerække udført i eg

Vi bruger egetræ til at fremstille alle vores møbler, og som du ser rundt på vores kategorier: børnemøbler, køkkenmøbler, badeværelsesmøbler, entre møbler, soveværelsesmøbler, så er det egetræ, vores møbler er fremstillet i. Du kan også finde andre knagerækker i eg. Vi har den samme model med 3 knager på. Ligeledes har vi også knagen løs i egetræ.

Kvalitets knagerække i eg

Når du bestiller en knagerække i eg hos os, får du en knage, der er et håndlavet møbelsnedker interiør til hjemmet. Det giver noget til indretningen, at man kan fornemme, at det er et møbel, som der er blevet brugt tid på. Egetræet kommer til sin ret, når det bliver olie behandlet, som vi gør med alle vores træ møbler. Det giver knagerækkens træ et gyldent look og bringer en glød frem i egetræet. Eg er i sig selv er en rigtig smuk træsort med dens flotte spil i træet.

Mange andre møbler i eg

Som du kan se rundt på vores side, har vi mange andre møbler, udover vores knagerække i eg, der er snedkereret i egetræ. Vi sætter stor pris på egetræet. Kig rundt og lad dig inspirere til din indretning. Vi har også en artikel univers. Vi bestræber os på at give dig noget, du kan bruge, samt viden du kan bruge i din indretning derhjemme. Man skulle gerne kunne fornemme vores store kærlighed til møbler og indretning.