...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Design knager

Få design knager til at pryde hjemmet med. Indret dig med møbler af høj kvalitet i et lækkert design. Alle vores møbler er håndlavede snedker møbler af høj kvalitet. Knagerækken har et tidløst look med klassisk design.

Du kan købe vores design knager her.

knagerække_egetræ

Design knager til indretningen

Vi elsker at lave kvalitets møbler, der er lavet til at kunne holde. Vi prøver at kombinere den gode kvalitet med et lækkert design. Et design der giver dig lyst til at indrette dit hjem med vores møbler. Design knagen har mange anvendelses muligheder. Den kan bruges i sammenhæng med mange af vores andre møbler.

Design knagerækken er 25 cm bred, 3,8 cm dyb, og 1,9 cm i højden. (3 knager).

Design og kvalitet

Indret dig med lækkert design og rigtig snedker kvalitets møbler. Som du kan se rundt på vores forskellige kategorier, har knagerækken mange indretnings muligheder både som børnemøbler, køkkenmøbler, badeværelsesmøbler, entremøbler, eller som soveværelsesmøbler. Der er mange muligheder med at indrette med knagen. Disse design knager fungerer også rigtig fint sammen med vores andre møbler. Alle vores møbler er designet ud fra, at det skal have et klassiske udseende, så de passer ind i indretningen, når trenden skifter. Når man vælger at købe møbler i en kvalitet, der kan holde i mange år, skulle designet også gerne følge med, hvis der flyttes rundt på møblerne.

Design knager i træ

Design knagen er et håndlavet snedker møbel, der er lavet i egetræ, en meget stærk træsort, som har et rigtig flot udseende. Knagerækken er designet således, at den har ophæng monteret på bagsiden. Der medfølger to skruer og raw plugs, som skrues ind i væggen, og design knagen kan monteres derpå.

Vi har andre design knager

Vi har også andre knager / knagerækker. Vi har denne design knagerække med 3 knager på, og vi har en model med 5 knager, ligesom vi også har knagen løs som en enkelt knage. Vi har mange andre møbler i vores sortiment. Tag endelig et kik rundt på vores shop.