...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Knage knopper

Med vores knage knopper kan du få dine jakker og tasker op at hænge. Det er til stor glæde for både de store og små i hjemmet. Knopperne fungerer godt rundt derhjemme. De kan bruges i mange sammenhænge og kombineres sammen og bruges alene.

Når du bestiller, bestiller du et styk. Du vælger blot det antal, du ønsker at bestille.

Du kan købe vores knager her.

knager kategori svanel

Indret dig med knage knopper

Gør indretningen mere spændende med disse knage knopper. Knopperne kan som nævnt sagtens fungere alene, men gør sig også rigtig godt sammen, idet der kan dannes mønstre. Det er også muligt at hænge dem ved siden af hinanden, så de fungerer som en knagerække.

Organiser med knage knopper

Om vi snakker på kontoret, soveværelset, entreen, køkkenet, badeværelset eller børneværelset, så kan du bruge knage knopperne. De fungerer rigtig godt i forskellige miljøer. Det har også den fordel, at skulle du ønske at lave om på din indretning, kan du flytte rundt på dine knage knopper. Knopperne fungerer godt sammen med resten af vores sortiment. Du kan kigge rundt på de forskellige kategorier og se, hvordan de bruges sammen.

Nem montering på væg

Knage knopperne er nemme at montere. De har et gevind skruet ind bag på, som skrues på den dobbelte skrue, der følger med sammen med en raw plug. Den medfølgende skrue skrues ind i væggen i den medfølgende raw plug. Derefter kan du montere dine knage knopper ved at skrue på gevindet.

Knage knopper i lækker træ kvalitet

Alle vores møbler er lavet i kvalitets træ, og denne knage knop er ikke nogen undtagelse. Den er lavet i egetræ. Egetræ er en stærk træsort. Ydermere er de efterbehandlet med olie, så de får en stærk overflade.

Vi elsker indretning

Vi elsker indretning og af samme grund er alle vores møbler håndlavede snedker møbler, da vi er af den mening, at kvalitet betaler sig i din indretning. Kig dig rundt på vores side og se mere.