...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Boghylder

Indret hjemmet med boghylder. Svanels boghylde er et håndlavet snedker møbel af høj kvalitet. Møblet er lavet til, at du kan opbevare dine bøger på boghylden. Boghylden er med til at skabe system og overblik over dine bøger, magasiner, blade og så videre. Denne model er 90 cm bred, men fås i to mindre modeller.

Du kan købe vores boghylder her.

magasinholder i træ

Boghylder til væg

Vores boghylder til væg passer perfekt til din væg, om det er til at bruge inde i stuen som vist her, eller om det er til at bruge til børnenes bøger inde på børneværelset samt til entreen, så er der mange muligheder. Du kan besøge vores forskellige kategorier og se de mange anvendelses muligheder for boghylderne.

Boghylden monteres på væggen og har ikke nogle synlige beslag eller skruer. Du monterer møblet på ophængs beslagene. Der medfølger skruer og plugs til boghylderne.

Boghylder i træ

Ligesom vores andre møbler er vores boghylder også lavet i træ. Nærmere i massivt egetræ, en fantastisk træsort. Egetræ er en stærk træsort og ydermere noget virkelig lækkert træ med et flot naturligt spil i træet. Boghylden er overfladebehandlet med en olie, der er med til at give træet en stærk overflade samt frembringe den naturlige glød til træet.

Størrelseren på boghylderne

Vi har som nævnt vores boghylde i tre forskellige størrelser. De er alle 8 cm i dybden og 40 cm i højden. De kan fås i en bredde, der hedder 50 cm, 70 cm, og som denne på 90 cm.

Indret med bøger

Det skaber stor glæde i hjemmet at få sine bøger vist frem i indretningen. Det kan give en masse farve og varme til væggene. Vores boghylder kan kombineres på mange måder f.eks. med hinanden i samme størrelse både lodret og vandret. De kan også kombineres i forskellige bredder eller sammen med vores andre møbler, hvis man ønsker det. Vi har flere forskellige møbler. Vi har også en "almindelig" boghylde med enten en eller to hylder.