...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Bogreol

Få styr på dine bøger med denne bogreol. Jeg har selv det problem, at jeg mangler orden på mine bøger, magasiner, blade og hvad der ellers bliver læst i. Med denne bogreol kan der komme system, og bøgerne kan blive vist pænt frem.

Er denne bogreol på 50 cm for lille til, at du kan have dine bøger vist frem i den, kan den også fås i to andre modeller, der er henholdsvis 70 og 90 cm bred. De er alle 40 cm høje og 8 cm dybe.

Du kan købe bogreolen her.

tallerkenrække i træ

Bogreol i egetræ

Bogreolen er lavet i egetræ og passer godt ind i den moderne indretning, da ege træ gør sig godt i de moderne danske hjem. Egetræ er et foretrukket valg, når man snakker snedker møbler. Det er der flere grunde til, dels er det kvalitet, da egetræ er en stærk træsort, og dels har egetræ en utrolig flot struktur og glans.

Når det samtidig bliver behandlet med en stærk olie, der hærder op, giver det træet et flot udseende.

Find plads til bøgerne

Det kan være en udfordring i stuen eller et hvilket som helst andet rum, hvor man skal opbevare sine bøger. Med denne bogreol hængt på væggen har du altid styr på dine bøger.

Bogreol i god kvalitet

Svanel ønsker, at du får et møbel, du vil kunne have glæde af i mange år frem. Derfor er møblet designet tidløst og i en god kvalitet. Bogreolen har mange anvendelses muligheder. Den kan bruges til både bøger, tallerkener, platter, eller hvad man ellers ønsker at fremvise.

Bogreolen med mange anvendelsesmuligheder

Denne bogreol kan anvendes i de fleste rum i hjemmet. Du kan klikke rundt på siden og se i hvilke andre rum, vi har placeret den.

Få styr på og et lækkert overblik over dine bøger (eller hvad det drejer sig om) med det samme. Bestil så kan vi være med til at skabe den plads.