...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Bogreol til væg

Mangler dine bøger, magasiner, aviser eller andet en naturlig plads. Denne bogreol til væg dækker det behov. Der er en god mulighed for, at bladene står organiseret, så de står pænt fremme.

Bogreolen kan bruges af både store og små og skaber stor glæde for alle i hjemmet. Den fungerer på den måde, at der er en pind, som støtter små bøger samt en pind, der støtter større bøger. Man kan så have bøger stående hen langs væggen. Du kan købe vores bogreol til væg her.

tallerkenhylde i træ

Skab ekstra plads

Vi har tit problemer med at få plads til vores reklamer, aviser med mere. Så er det rart at få sorteret det op på vores bogreol til væg. Vi har fundet et godt system med at have reklamer, aviser, magasiner stående hver for sig. Så kan man have det nyeste stående forrest.

Muligheder med bogreolen

Alt efter ens behov hvor meget man har, om det kan være i denne bogreol til væg, er der mulighed for at vælge en model, der er større. Vi har også en model, der er mindre. Ligeledes er der også nogle, der køber mere end en bogreol til deres væg. Køb eventuelt flere og placer dem enten ved siden af hinanden eller over og under hinanden.

3 forskellige bredder

Denne bogreol er 70 cm bred. Den fås også i modeller, der hedder 50 cm bred og 90 cm bred. De er alle 40 cm høj og 8 cm dyb.

Montering på væg af bogreol

Den er som nævnt til at hænge på væggen. Der er monteret et ophængs beslag på bagsiden, som kan vippes ned over en skrue. Dette gør, at der ikke bliver nogle synlige skruer på produktet. Der medfølger skruer og raw plugs til væggen.

Bogreol til væg og andre snedker møbler

Svanel ønsker at være med til at pryde dit hjem og i det her tilfælde din væg. Vi sætter en ære i at lave håndlavede kvalitets møbler til dig, hvilket giver dig muligheden for at sætte præg på dine rum, og som giver dig lysten til at indrette.

Se endelig rundt på Svanel og se, hvad vi ellers kan tilbyde.