...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Design hylder

Vælg vores design hylder. Vi elsker kvalitet og lækkert design. Svanels møbler er håndlavede snedker møbler, og det samme er denne design hylde. Design hylderne er lavet i massivt træ, der kan holde til at blive brugt. Designet er tidløst og klassisk, så du er sikret at have design hylden i mange år.

Du kan købe hylden her.

møbelsnedker design hylder

Design hylder til væg

Disse hylder er det oplagte valg til at hænge på væggen. Der medfølger beslag, der skrues i væggen, og så monteres design hylden ind over beslaget. Der medfølger alt, hvad du skal bruge til montering. Når du har monteret din / dine design hylder, vil du ikke kunne se nogle synlige beslag eller skruer.

Møbelsnedker design hylder

Møbelsnedker design hylderne passer rigtig godt ind i den moderne indretning, da den er meget tidløs i udseendet. Det gør, at den kan sættes sammen med flere forskellige stilarter. Det giver disse design hylder mange muligheder i din indretning. Ligeledes passer design hylderne ind i indretningen i de forskellige rum, du har derhjemme, enten om det er i stuen som her eller på børneværelset, kontoret, køkkenet, badeværelset, entreen, eller i soveværelset.

Indret dig med design hylder

Nogle vælger at købe mere end en hylde og så have den hængende flere steder i hjemmet for at skabe en sammenhæng. Der er også den mulighed, at man kan flytte rundt på disse design hylder. Hvis man ønsker at ommøblere, kan man flytte sin design hylde ind i et andet rum.

Man kan hænge design hylden alene eller sammen med flere. Man kan hænge den både vandret og lodret alt efter, hvad man ønsker at skabe. Vi har også andre design hylder. Vi har en model med to hylder, der hænger sammen. Du kan se den her. Denne hylde kan eventuelt kombineres med denne hylde.

Se vores andre design møbler

Vi har mange andre design møbler, der passer sammen med denne design hylde. Alle vores møbler er håndlavede snedker møbler udført i høj kvalitet. Vi startede med at lave møbler, fordi vi elsker det og vil skabe en bedre indretning sammen med vores kunder, og det ønsker vi at blive ved med. Du kan også se vores inspiration univers.