...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Hylder til stuen

Pryd væggene med hylder til stuen. Hylder i stuen kan skabe en masse hygge samt give plads til alt det nips, de billeder, den potteplante, eller hvad det er, du ikke lige har plads til i vindueskarmen. Denne hylde til stuen har mange anvendelsesmuligheder og er et håndlavet møbel i massivt træ.

Du kan købe vores hylder her.

hylder til stuen

Indret din stue med hylder

Indret stuen med hylder. Der er mange muligheder for at indrette med hylder til stuen. Vi har denne hylde til stuen, hvor det er en løsning med to hylder. Den kan kombineres med flere, man vælger at hænge sammen enten lodret eller vandret. Man kan også hænge den flere steder rundt i stuen, eller man kan vælge at bruge sine hylder andre steder end i stuen. Ja, som du også kan se rundt i vores kategorier, har hylden mange anvendelsesmuligheder. Det giver dig mulighed for at flytte rundt på hylderne eller blot skabe en sammenhæng i indretning og have hylden flere steder i huset.

Kombiner møbler i stuen

Du kan også kombinere disse hylder til stuen med dens ”lillebror”, den enkelt svævende hylde. Den kan du se her. De kan enten kombineres sammen, eller du kan vælge kun at have den enkelte hylde hængende. Den kan ligesom denne hylde til stuen hænge alene eller sammen med flere.

Møbelsnedker hylder til stuen

Ved køb af hylder til stuen hos Svanel, får du et møbel, der er et håndlavet møbelsnedker møbel; lavet fordi vi elsker den gode kvalitet og gerne vil være med til at skabe et bedre hjem hos kunden. Denne hylde til stuen er lavet i egetræ, en lækker træsort, som har en fantastisk flot årestruktur. Når møblet får olie, kommer hylden virkelig til live.

Hylden til stuen måler: 70 cm bred, 22 cm dyb og 22 cm høj.

Kvalitets snedker møbler til stuen

Du kan kigge rundt på vores side og se de mange andre håndlavede snedker møbler, som er lavet med samme kærlighed til træet. Vores forskellige møbler passer godt sammen og kan derfor også kombineres med vores hylder til stuen.