...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Viskestykke knage

Det er rart med en viskestykke knage. Så slipper du for, at dine viskestykker ligger og flyder rundt omkring i køkkenet. Få viskestykkerne op at hænge på en knage i stedet. Knagen passer til dine viskestykker, om du har en hank i viskestykket, eller om den skal hænge i kanten.

Ved bestilling bestilles der et styk. Du vælger det antal, du skal bruge.

Du kan købe vores viskestykke knager her.

knager kategori svanel

Knage ophæng til viskestykkerne

Ja vores viskestykke knage passer til alle dine viskestykker. Skulle du bruge håndklæder i køkkenet, kan den også bruges til det. Knagen har mange funktioner, og som du kan se på vores side, kan den bruges på andre måder end som knage til dine viskestykker i køkkenet. Det kan være på badeværelset, entreen, kontoret, soveværelset eller på børneværelset. Kun din indretnings fantasi sætter grænsen.

Viskestykke knager til dit køkken

Knagen er det oplagt valgt til dine viskestykker i køkkenet. Knagen er i træ og er derved med til at skabe kant til køkkenet, som nemt kan blive meget ens i dets udtryk. Om man ønsker at montere viskestykke knagerne på en gavl på køkkenet eller en væg; så er begge ting en mulighed.

Viskestykke knage i lækkert træ

Vores viskestykke knager er lavet i kvalitets egetræ. Egetræ er en stærk træsort og har en virkelig flot træ struktur, der gør det rigtig lækkert at se på. Træet er overflade behandlet med en stærk træolie med hærder i, der giver knagen en overflade, der bliver modstandsdygtig.

Vores viskestykke knage er monteret med en gevind skrue i enden, og der medfølger en skrue,  som har gevind, der passer til gevindskruen i den ene ende, og et gevind, der kan skrues ind i væggen eller en træ plade, hvis man ønsker at montere den i en køkkengavl.

Andet til køkkenet

Det er altid dejligt at få noget træ ind i køkkenet, og vi har derfor andre produkter, der passer ind i køkkenet. Se under vores køkken kategori. Vi har også mange andre møbler til hjemmet rundt på vores side. Tag dig endelig et kig rundt.