...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Taburet til børn

Med en taburet til børn får du dig en hjælper til, at børnene skal kravle op i sengen, kigge ud af vinduet, eller hjælpe med ved køkkenbordet. Denne taburet har mange anvendelsesmuligheder, om det er til dig selv eller børnene.

Du kan købe vores taburet her.

stige taburet

Taburet til børneværelset

Skab glæde på børneværelset med en taburet til børn. Vores børn sætter stor pris på at have en taburet inde på børneværelset som en lille hjælper. Som nævnt fungerer den som meget andet end blot som taburet til børn. Som du kan se under vores forskellige kategorier, optræder den både under køkken møbler, soveværelsesmøbler, kontormøbler, badeværelsesmøbler og møbler til stuen. Vi flytter rundt med den, hvor vi har et behov for at bruge en taburet. Skal børnene være med til at lave aftensmaden, får de deres taburet at stå på. Den fungerer også rigtig godt som et fast element i indretningen til at stille potteplanter, vaser eller andet dekorativt på.

Taburet til børn i træ

Vi har stor passion for snedkerfaget, og Anders, der er møbelsnedker og har designet taburetten til børn, er gået efter at skabe et klassisk tidløst design til taburetten. Vores taburet til børn er lavet i træ af høj kvalitet. Alle samlingerne er stærke og lækre snedker samlinger. Ved køb af en taburet får du et møbel, som passer godt sammen med mange andre møbler. Dens neutrale udseende går den godt sammen med andre møbler i indretningen. Ydermere passer den godt sammen med vores andre møbler, som er designet ud fra samme tanke omkring det tidløse udseende.

Vores børne taburet måler; 50 cm i bredden, 50 cm i dybden, 47,15 cm i højden.

Overfladebehandling af taburet

Vores taburet til børn er overfladebehandlet med en olie, der er med til at give den en stærk og smuk overflade, der er med til at give træet en skinnende og flot overflade. Ydermere giver den din børne taburet en stærk overflade, der er til at rengøre. Skulle møblet med tiden få nogle ridser og skrammer, kan man vaske denne taburet ned og slibe den og give den en ny omgang olie, hvorefter den vil fremstå som ny igen. Du kan læse her, hvordan man gør.