...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Knager til børneværelset

Indret dig med knager til børneværelset. De har en meget praktisk funktion. Du får børnenes tøj, tasker, og hvad de nu ellers har, op at hænge. Det skaber også noget hygge inde på værelset. Vores datter elsker, at der er system på hendes værelse og med knagerne på børneværelset, kan hun få tingene op at hænge, som hun ønsker det.

Du kan købe vores knager her.

knager kategori svanel

Organiser med knager til børneværelset

Som nævnt i det forrige afsnit er det noget nemmere at organisere dit barns trøjer, jakker, kjoler, tasker, og hvad der ellers kan hænge fremme på et børneværelse. Der er 3 knager på vores knagerække til børneværelset. Hvis man ønsker flere knager, har vi samme model med 5 knager på. Det er også muligt at hænge flere både lodret og vandret alt efter, hvad man ønsker sig. Vi har også knagerne enkeltvis, hvis man hellere vil have dem til at hænge enkeltvist.

Knager til ethvert børneværelse

Vores knager til børneværelset er udført som et klassik snedker møbel i træ. Knagen er derfor meget tidløs i udtrykket. Knagerækken passer ind til de fleste børneværelser. Vores knager kan også bruges mange andre steder end på et børneværelse. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Som du kan se her på Svanel, figurer de i vores andre kategorier: køkkenmøbler, kontormøbler, entre møbler, soveværelsesmøbler og som badeværelsesmøbler. Ønskes der en sammenhæng i interiøret derhjemme, kan det være en god ide at bruge de samme knager; evt. kombinere vores knager og knagerækker.

Kvalitet til børneværelset

Alle vores knager til børneværelset sikrer dig den bedste kvalitet til børneværelset (eller hvor du bruger knagen). Alle vores møbler er håndlavede snedker møbler. Knagerækken er lavet i egetræ, en træsort vi sætter stor pris på grundet dens styrke og udseende. Der er monteret ophæng på bagsiden. Der medfølger skruer og raw plugs til montering i væg.

Knagen er 1,9 cm bred, 3,8 cm i dybden, 1,9 cm høj.

Se vores møbler til børneværelset

Vi har mange andre møbler til dit hjem. Tjek blandt andet vores kategori ud til børneværelset. Du kan se de mange andre kategorier og lade dig inspirere til din indretning.