...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Bogkasser

Med bogkasser til indretningen kan du skabe en masse hygge og stil til indretningen. Vores håndlavede snedker bogkasser giver dig mange muligheder i din indretning. De kan bruges i hele hjemmet alt efter, hvad din intention er med bogkasserne, om det er til bøger på kontoret, børnenes legetøj, handsker og huer i entreen og så videre.

Du kan købe vores bogkasser her.

trækasse egetræ låg

Bogkasser massiv egetræ

Svanels bogkasser er lavet i massiv egetræ og samlet med lækre snedker tap samlinger, som er med til at give en stærk samling i hjørnerne. Ydermere er det en rigtig lækker detalje til bogkassen.  Kasserne er lavet således, at bunden stikker nedenfor, så bunden passer ned i kassen. Således er det muligt at stable kasserne. Det er op til en selv, om man ønsker at have et låg på den øverste kasse. Den kan købes ved siden af. Du kan også vælge af bruge vores bogkasser for sig selv. Det er helt op til ens egen fantasi / lyst.

Bogkassen måler; 60 cm i bredden, 39 cm i dybden, og 27,05 cm i højden.

Bogkasse til indretningen

Der er mange indretnings muligheder med vores bogkasser, om det er til at bruge i entreen, køkkenet, badeværelset, soveværelset, stuen, kontoret, eller inde på børneværelset,  så er der rig mulighed for at være kreativ og bruge bogkasserne dekorativt i sin indretning. Det giver dig mulighed for, at skulle der med tiden opstå ændringer i hjemmet eller vokser børnene fra deres legetøj, kan du blot bruge bogkasserne et andet sted i hjemmet.

Bogkasser sammen med andre møbler

Disse bogkasser passer perfekt sammen med vores andre møbler og giver dig mulighed for at kombinere forskellige møbler, som alle sammen er designet ud fra samme klassiske tidløse design. Ydermere er denne bogkasse med dens neutrale klassiske snedker design nem at implementere i den moderne indretning sammen med andre møbler.