...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Tallerkenhylde

Denne tallerkenhylde gør det muligt at fremvise dine yndlings tallerkener, bøger, kogebøger, eller hvad du ønsker at vise frem. Den kan bruges over det meste i dit hjem. Her kan du se et eksempel, hvor den er brugt i køkkenet til at vise tallerkener frem.

Den kan bruges af både store og små og i store og små køkkener. Den kan være den hylde, der lige giver det ekstra plads i det lille køkken, eller den udsmykning til de mange vægge, der mangler i det store køkken. Denne tallerkenhylde giver dig mange muligheder.

Du kan købe vores tallerkenhylde her.

Tallerkenhylde i funktion

Produktet fungerer meget simpelt. Hvis det er dine tallerkener, du vil fremvise (det samme gør sig gældende, om det havde været en bog), så støtter den op af de pinde, der sidder på den. Den nederste pind støtter små tallerkener, og den øverste pind støtter store tallerkener.

Montering af denne tallerkenhylde foregår ved at hænge den op på de ophængs beslag, der er bag på den. Den bæres af to skruer. Skruer og plugs medfølger selvfølgelig.

Ønskes en tallerkenhylde, der er mindre eller større, fås den også i en bredde, der hedder 50 og 90 cm. Denne model er 70 cm bred. De er alle 40 cm høje og 8 cm dybe.

Kvalitets snedker tallerkenhylde

Tallerkenhylden er efter samling overfladebehandlet med en stærk olie, som hærder op. Dette giver træet en pæn glans og styrke.

Produktet er udført af stærkt egetræ, der er bearbejdet ud fra dansk snedker tradition. Svanels produkter er skabt med stor glæde til det danske håndværk.  Vi elsker at arbejde med træ og håber, at du kan se, det gør sig gældende i vores produkter.

Kig rundt på Svanel

Vi har mange andre produkter rundt om på siden, der er lavet ud fra samme glæde til træet. Ligeledes kan du i de forskellige kategorier se diverse anvendelses muligheder af de forskellige produkter.