...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Reol til væg

Med en reol til væg sikrer du, at dine tallerkener, kogebøger, bøger eller hvad du vælger at stille i reolen, fremstår så pænt som muligt. Du stiller blot bøgerne eller dine tallerkener i denne reol. Der er både mulighed for små som store, da der er to afsætnings muligheder.

Du kan købe reolen her.

tallerkenrække i træ

Frem med din tallerken

Det bliver nemt at stille fra og tage bøger eller tallerkener i denne reol til væg, da du altid har det synligt, så du ved, hvad der står fremme.

Har du nogle pæne tallerkener, du ikke ønsker at gemme væk i skabet, men synliggøre, hjælper denne reol med at vise dem frem, eller holder du af at bruge kogebøger og have dem organiseret og lige ved hånden, er reolen også perfekt.

Reolen er lavet i træ

Vores reol til væg er lavet i massivt træ, som har fået en olie behandling, så den er modstandsdygtig. Det gør, at det er et møbel, som udover at være lækker også er lavet til, at det kan bruges.

Reolen er 50 cm bred, 40 cm høj, og 8 cm dyb. Den fås også i andre bredder 70 og 90 cm, hvis det skulle passe bedre ind hjemme ved dig.

Møblet er lavet med snedker tap samlinger, som er med til at give møblet et lækkert udtryk. Samtidig er det en stærk samling.

Reol til væg i høj kvalitet

Kan du gode lide tidløse kvalitets møbler, som holder i mange år, skal du vælge denne reol til din væg. Møblet er lavet med en kærlighed til det klassiske snedker håndværk.

Skab glæde i køkkenet med denne reol til væg. Med denne reol til væg skaber du en glæde med, at du kan se på dine smukke tallerkener, som er udstillet i den, eller udvidelse af din mad passion, da du altid har dine yndlings kogebøger lige ved hånden.

Svanel laver mange andre lækre møbler til både køkkenet og andre rum. Gå endelig på rundtur på sitet og se, hvad vi ellers kan tilbyde. Du kan se vores tallerken reol anvendt på mange andre måder.