...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Magasinholder i træ

Med en magasinholder i træ kan du få dine fremvist dine tallerkener / kogebøger / magasiner / blade. Med vores magasinholder i træ på hele 90 cm i bredden er der rig mulighed for at få noget op at hænge.

Du kan købe magasinholderen her.

tallerkenhylde i træ

Møbler for livet

Alle vores møbler er lavet i kvalitets materialer og er lavet til at kunne holde i mange år. Tankegangen er, at når du køber en magasinholder i træ, så har du den livet ud.  I stedet for at købe et møbel, der holder nogle få år, så køber du kvalitet, der kan holde.

Magasinholderen er designet ud fra, at den skal være et klassisk møbel i udtrykket, så man sikrer sig et møbel, der ikke går af moden, men derimod altid kan indgå i indretningen.

Magasinholder i træ information

Magasinholderen er som nævnt 90 cm bred og fås også i udgaver, der er 50 og 70 cm brede. De er alle 8 cm dybe og 40 cm i højden.

Den er lavet i massivt egetræ og efterbehandlet med en stærk olie, der er med til at frembringe træet dets naturlige glød. Holderen monteres på vægen. Der er monteret ophængsbeslag på bagsiden af vores magasinholder i træ således, at man blot skruer de medfølgende skruer i væggen, og hægter magasinholderen på skruerne.

Magasinholder anvendelsesmuligheder

Vores magasinholder i træ har mange anvendelsesmuligheder, om man ønsker at bruge den i køkkenet som holder til tallerkener, blade, kogebøger eller magasiner, kan den også anvendes i stuen, børneværelset, eller hvor man ønsker at indrette med den.

Indret med træ

Vi elsker træ her hos Svanel og ønsker at være med til at skabe en bedre indretning hjemme hos dig. Kig dig rundt på vores side og lad dig inspirere af brugen af vores møbler. Vi har også et artikel univers, hvor du vil kunne finde inspiration.