...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Taburet med trin

Indret hjemmet med en taburet med trin. Det er en stor hjælper i hverdagen og et møbel, der giver mange muligheder i indretningen. Har man først vænnet sig til at have en taburet med trin, er det svært at vænne sig fra igen, da den vil være til stor hjælp. Det kan være til, at man skal have kassen oven på skabet eller skifte en pære. Det kan også være for at have ekstra plads til at stille sine potteplanter på.

Du kan købe vores taburet her.

stige taburet

Taburet med to trin

Vores taburet har to trin og har en totalhøjde på 47,15 cm. Den er 50 x 50 cm i bredde og dybde. Trinnene har en højde, så den kan bruges af både børn og voksne. Det er til stor glæde for vores børn at have muligheden for at have en lille hjælper med denne taburet med 2 trin. Børnene kan bruge taburetten til at komme op og børste deres tænder, se ud af vinduet, være med til at lave mad og så videre.

Indret hjemmet med taburet med trin

Vores taburet med trin har mange anvendelsesmuligheder i din indretning. Du kan bruge taburet med trin på badeværelset, stuen, kontoret, soveværelset, køkkenet, eller på badeværelset. Ydermere passer vores taburetter med trin godt ind i den moderne indretning. Taburetten er designet af Anders, som er møbel snedker. Derfor har denne taburet med trin et meget klassisk og tidløst design, så møblet bliver ved med at passe til tidens trends og tendenser.

Taburet til plante

Holder du af at have planter stående fremme, kender du nok til begrænsningen af plads til dine planter. Det kan løses med en taburet til planter. Der kan stilles planter på selve taburetten og på trinene. Med dens to niveauer skaber det noget for dine planter.

Snedker taburet med trin

Alle vores møbler er designet ud fra samme passion for det klassiske snedkerfag, og du vil kunne se, hvis du kigger rundt på vores andre møbler, at vores møbler passer godt sammen. Ved køb af taburet med trin kan den også sagtens fungere godt sammen med andre møbler.