...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Stige taburet

Med en stige taburet har du dig altid den perfekte hjælper til, når du skal op at skifte en sprængt pære, børnene skal op og være med til at lave aftensmaden, eller hvad der kan opstå af behov i hjemmet. Ydermere er denne lækre stige taburet nem at gøre til en del af indretningen, om det er til potteplanter eller skammel, eller hvad man ønsker.

Du kan købe vores stige taburet her.

stige taburet

Stige taburet træ

Vores stige taburet er lavet i træ, nærmere massiv egetræ. Stige taburetten er et håndlavet snedker møbel af høj kvalitet samlet med klassiske snedker samlinger, som både fungerer som en stærk samling og er en utrolig flot samling. Stige taburetterne er overfladebehandlet med en stærk olie, som er med til at frembringe træets naturlige glød og give træet en stærk overflade. Fordelen ved en olie behandling er, at skulle den med tiden få ridser, kan de slibes væk, og så giver man bare en ny omgang olie.

Vores stige taburet måler; 50 cm i bredden, 50 cm i dybden og 47,15 cm i højden.

Stige taburet i klassisk design

Vores taburet stige er designet af Anders, som er møbelsnedker og deraf kommer det klassiske snedker udtryk, der er i stige taburetten. Med stor passion og kærlighed til snedker faget kommer ideen til, at vores stige taburet skal have et tidløst design og være et kvalitets møbel, der kan fungere mange år frem og samtid følge med tidens trends og tendenser.

Taburet med stige i træ

Indret hjemmet med en af vores stige taburet i træ. Du kan placere denne taburet med stige rundt i hele hjemmet alt efter, hvordan du ønsker at indrette. Der er ikke de store begrænsninger. Som du kan se under vores forskellige kategorier, så optræder vores stige taburetter under forskellige kategorier. Om det er til stuen som her, eller om det er til badeværelset, køkkenet, kontoret, soveværelset, eller ind på børneværelset, så er der rig mulighed for det.