...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Lp kasse

Med en LP kasse kan du gøre noget ekstra ud af din LP samling. LP kassen er et håndlavet snedker møbel af høj kvalitet, samlet med lækre snedker samlinger i hjørnerne. Skulle du ønske noget andet med dine LP'er med tiden, kan vores LP kasser anvendes til mange andre formål.

Du kan købe kassen her.

trækasse egetræ låg

Mulighederne med LP kasser til plader

Vores LP kasser kan bruges til andet end dine plader. Vokser pladesamlingen langt udover, hvad der kan stå i kasser, eller der skal ske noget andet med dine plader,kan LP kassen bruges til mange andre formål. Som du kan se rundt på vores forskellige kategorier, så optræder LP kasserne i mange andre henseender. Du kan bruge den til børneværelset, til børnenes legetøj, i entreen til handsker og huer, på kontoret og i køkkenet til magasiner og blade eller noget helt andet alt efter, hvad du ønsker.

Indret med LP kasser

Alle kan have brug for at organisere LP plader, hvorfor så ikke gøre det lidt eksklusivt. Med LP kasse får du et lækkert håndlavet snedker møbel til dine plader. Pladerne vil komme til deres ret i vores LP kasser. Det ville være muligt at integrere pladerne som en naturlig del af indretningen.

LP kasse i træ

Vores møbler er lavet med stor kærlighed til snedker faget, og Anders, som er manden bag Svanel og designeren af vores LP kasser, er møbel snedker og ønsker at udvikle møbler, som kan forblive en del af indretningen ved at skabe et tidløst og klassisk design.

LP kasserne måler; 60 cm bred, 39 cm dyb, og 27,05 cm i højden.

Pladesamling og snedker møbler

Er du typen, der er nostalgisk og har en lækker plade samling og holder af de klassiske og tidløse ting her i livet. Så passer vores snedker møbler perfekt ind i din indretning. Alle vores møbler inklusiv vores LP kasse er møbler, der passer godt ind i den moderne indretning.