...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Bænk til badeværelse

Indret med en bænk til badeværelse og skab den naturlige plads på badeværelset. Du kan bruge den til at sidde på, når du tager tøj på, efter du har været i bad, du kan ligge håndklæder på den eller bruge den til noget helt tredje. En bænk på badeværelset skaber en masse hygge og giver nogle muligheder for at få et sted, man kan sidde og ligge ting fra.

Du kan købe vores bænk her.

bænk egetræ

Bænk ind til badeværelset

En bænk til dit badeværelse er en super mulighed, hvis man ikke har en siddeplads eller et sted, man kan ligge sit håndklæde eller tøj, når man er i bad. Bænken er en løsning, såfremt man mangler noget plads på badeværelset ment på den måde, at man mangler en løsning til at have sine ting liggende. Hvis man har et stort (det er, som man definerer det) badeværelse og ønsker at fylde rummet ud, er det oplagt at få en bænk ind på badeværelset.

Bænk til badeværelse i træ

Hvis man vælger at få en bænk til badeværelset, hvorfor så ikke vælge en bænk i træ. Vi elsker sjovt nok træ. Træ giver en masse hygge til badeværelset og skaber afveksling i indretningen både til  lyse hvide møbler eller mørke badeværelses møbler. Har du badeværelses møbler i træ, vil en bænk til badeværelset i træ passe godt sammen med bademøblet.

Badeværelses bænker måler; 80 i bredden og 30 cm i dybden, og så er den 30 cm høj.

Håndlavet snedker bænk

Alle vores møbler inklusiv denne bænk til badeværelse er håndlavede snedker møbler lavet af Anders, som har stor passion for det klassiske snedker håndværk. Vi ønsker at være med til at skabe en bedre indretning i dit hjem. Vores bænk til badeværelse er således designet i et meget klassisk udseende. Du køber et møbel, du ikke kan slide op og kan have med dig i mange år. Møblets udseende kan derfor følge med tidens trend og tendenser.

Snedker møbler til badeværelset

Vi har andre møbler, der passer ind ude på badeværelset. Du kan se på vores badeværelses kategori, hvilke andre møbler vi har, du kan indrette dit badeværelse med. Vores møbler er skabt ud fra samme klassiske tankegang og passer derfor godt sammen. De passer tillige godt sammen med andre klassiske design møbler.